Odp: Przystanek PRACA - 05/05/2013 14:52
Szukamy z kumplem sezonowej pracy za granicą w wakacje najlepiej na miesiąc, lub dwa. Praca fizyczna mile widziana bo mamy po 18 lat. Jak ktoś potrzebuje za granicą dwóch chłopaków do roboty to
Odp: Przystanek PRACA - 01/06/2013 08:52
Pracował ktoś może jako sprzedawca kukurydzy, orzeszków itp. na plaży? Mam plan wyjechać na wakacje do takiej pracy, i teraz pytanie. Czy się opłaca? Ile mniej więcej można wyciągnąć w 2 miesiące?
Odp: Przystanek PRACA - 01/06/2013 12:09
Mi jakoś 2 sezony temu oferowali za coś takiego 8zł/h i jebanie po 8-10 godzin 7 dni w tygodniu . Ale teraz stawki mogą się różnić.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Przystanek PRACA - 01/06/2013 14:18
Jak trafisz z pogoda, to najebac mozna z 3-4 za miesiac na czysto, wszystko zalezy od Ciebie ale zapierdol jest konkretny
Odp: Przystanek PRACA - 04/07/2013 13:21
"Zatrudnimy młodych i energicznych pracowników do obsługi stoiska targowego na Tall Ship Races 2013 w Szczecinie" (Zapol)
Jakby ktos potrzebowal dodatkowej kasy, byl na miejscu i chcial (badz co badz) pojawic sie na Walach w tym czasie, to niech podbije z CV na maila - j/n.
Odp: Przystanek PRACA - 08/08/2013 21:16
Pracuje ktos moze w branzy IT (cokolwiek z informatyka) i udaloby mu sie zalatwic mi u siebie praktyki (darmowe) na wrzesien? Musze miec je zaliczone, a jakos niechetnie chca mnie przyjac Mrugnięcie
Odp: Przystanek PRACA - 05/09/2013 22:45
Potrzebna praca dla żonki w wieku 27 lat, z wykształceniem średnim, i znajomością j.niemieckiego (dogada się) .Praca najlepiej na cały etat ew. 3/4. Jakby ktoś coś słyszał to info. Dzięki
Odp: Przystanek PRACA - 09/09/2013 15:43
Lipa z robotą to i ja się wpiszę, 21 lat, prawko kat.b., pare miechów na budowie przerobione (wakacje), i dwa miechy w zieleni.
Odp: Przystanek PRACA - 09/09/2013 16:22
Jak ktoś miał styczność, robil w stolarce aluminiowej i stalowej (drzwi, okna, fasady itp.) Nowa firma nabor robi, przyjęli na maszyne 60 letniego znajomego z poprzedniej firmy wiec nie jest chyba az tak zle, może montazystow szukają przy okazji, ktoś się może zalapie z was
F.H.U. BBS
ul. Dubois 3
72-010 Police
tel. 504 189 296
Odp: Przystanek PRACA - 04/02/2014 13:43
Podejmę się pracy jako kierowca busa do 3,5 t, pracownik fizyczny, prace na magazynie. Doświadczenie na busach (trasy woj. Pomorskie, Kujawsko-Pomorskie, Wielkopolskie, Zachodniopomorskie), praca fizyczna w geologii. Jakby ktoś coś miał to proszę o jakiś kontakt. Pełna dyspozycyjność.
Odp: Przystanek PRACA - 13/04/2014 15:53
W związku z prężnym rozwojem firmy Royal Taxi poszukujemy kierowców dziennych. Oferujemy dogodne warunki pracy i dużo kursów dziennych. Zgłoszenia przyjmujemy w kwietniu a oplata bazowa za kwiecień i maj - za darmo ! Mile widziana licencja lub chęć jej wyrobienia. Wymagania dobra znajomość topografii Szczecina, miła aparycja oraz posiadanie samochodu. Zgłoszenie przyjmujemy e-mailowo ( [email protected] ) lub telefonicznie ( Zdzisław Wróbel 601 49 40 50 ). Na pewno nie będziesz zawiedziony
Kontakt:
Royal Taxi
telefon: 601494050
adres: Bohaterow Warszawy 55, 71-070 Szczecin
e-mail: [email protected]
www: Royal Taxi - strona w budowie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.