Hm... az takiej rotacji tam nie ma, ale kto nie probuje ten nie ma warto zlozyc podanie, ja osobiscie skladalem 3 razy, jak nie drzwiami to oknem
POZDRO
szukam pracy, najchętniej takiej gdzie można samemu sobie ustatalać godziny i dni pracy, na 2-3 miesiące, będe zadowolony, jak wyciagne 400-500 zł mc... wie ktoś z Was może gdzieś o takiej robocie?? z góry wielkie dzięki za info
Znajomy kiedyś dorabiał przez agencje pracy WorkService, dają pracę w netto i innych super-hiper na wykładaniu towarów, płaca niezbyt wyoka ale z tego co wiem można sobie godziny ustalać. Dokładnych danych firmy nie znam, ale poszukaj w necie pewnie coś znajdziesz
szukam pracy, najchętniej takiej gdzie można samemu sobie ustatalać godziny i dni pracy, na 2-3 miesiące, będe zadowolony, jak wyciagne 400-500 zł mc... wie ktoś z Was może gdzieś o takiej robocie?? z góry wielkie dzięki za info
pozdrawiam
Sprobuj w Studenckiej Spoldzielni Pracy "Bratniak" na Placu Dziecka. Nazwa wskazywalaby, ze korzystac z niej moga tylko studenci ale calkiem mozliwe, ze jest inaczej
Ja 2 lata temu bylem w potrzebie i bez klopotu znalezli mi prace za 4,5 zl/h. Na poczatku trzeba zaplacic wpisowe (nie pamietam juz ile) ale w sumie sie oplaca.
Tel. do nich 4489009, jak chcesz isc osobiscie to najlepiej w pon. bo wtedy mozna przy okazji zaliczyc szkolenia BHP, zrobic badania lekarskie i wreszcie zapisac.
a Leader Service na Wojska Polskiego - naprzeciwko Kosmosu - pracowalem w Tesco ok 5.5 zl ph
pozdawiam
MALCOLM glownie jaki dzial?Ja pracuje tam 2 lata i powiem szcerze ze jesli chodzi o prace to totalny lajcik.Niedlugo bede sie zwalnial bo jade do roboty gdzie indziej a chcialby objac textylia domowe czyli poduszki czyli lajt(palarnia itp) to zapraszam na priv l;ub gg
pozdrawiam
MCśmietnik ;] spelnia nawet nadto twoje wymagania ;]
Odp: Przystanek PRACA - 12/06/2006 10:03
w workservisie pracujesz ile chcesz ale max 8h stawka jest bardzo nędzna a na dodatek w niektórych neettach jest zapierdziel taki że 6zł/h to za mało
a Leader Service na Wojska Polskiego - naprzeciwko Kosmosu - pracowalem w Tesco ok 5.5 zl ph
pozdawiam
MALCOLM glownie jaki dzial?Ja pracuje tam 2 lata i powiem szcerze ze jesli chodzi o prace to totalny lajcik.Niedlugo bede sie zwalnial bo jade do roboty gdzie indziej a chcialby objac textylia domowe czyli poduszki czyli lajt(palarnia itp) to zapraszam na priv l;ub gg
GLownie nocki - napoje konserwy - raz mi sie zdarzylo cholerne wazenie ryb przed swietami
Odp: Przystanek PRACA - 12/06/2006 18:23
jesli chodzi o tego BRATNIAKA, to wpisowe jest 8zl,jakies tam dane podajesz itp.ale jak z nipem jest juz nie pamietam.najlepiej jak pojdziesz do tego na placu dziecka,robota w cynkowni.w miare fajna i lajtowa.jakos za 8 godzin masz 42zl,pozniej jak sie sprawdzasz podpisuja ztoba umowe i okolo kawalka mozna lajtowo wyciagnac,tym bardziej ze jakos w soboty czy niedziele sa setki.albo jak nie,to proponuje biuro ochrony FORTale to tylko tak na marginesie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.