Odp: Przystanek PRACA - 30/08/2011 22:22
Naturalnie z nutką ironii był ten poprzedni post co podejrzewam zauważyłeś..
Doskonale cię rozumiem bo sam też posiadam powiedzmy małe doświadczenie w tym kierunku.. ale co z tego..albo znajomości albo spory fart po wysłaniu CV plus ewentualnie list motywacyjny, na to ewentualnie można liczyć. Powodzenia życzę.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 14:18 [1 raz(y)]
Odp: Przystanek PRACA - 15/09/2011 09:47
Pracował/pracuje ktoś z Was w Straży Pożarnej? Jak to jest z tymi zarobkami faktycznie? Tak fatalnie jak to się potocznie mówi?
Odp: Przystanek PRACA - 20/09/2011 19:53
Szukamy Pracy Wiek 17 i 18
najlepiej jak by to byla praca w Weekend.
jestesmy wstanie zaoferowac roznoszenie ulotek, plakatów i sprzatanie lub rozładunek
prosze pisac na pw lub 36693864
Konkretnych sum Tobie nie podam, ale tak tragicznie nie jest biorąc pod uwagę że pracując w straży masz tyle czasu, że możesz spokojnie dorabiać gdzie indziej na pół etatu. No i budżetówka
Odp: Przystanek PRACA - 06/11/2011 20:36
Może ktoś ma ochotę się anonimowo podzielić swoimi zarobkami - zapraszam do komentarzy pod artykułem. Już trochę osób się wpisało.
Odp: Przystanek PRACA - 09/11/2011 17:47
Pracował albo pracuje ktoś z was w firmie kk-electronics w Dąbiu. Idę niedługo na rozmowę ale nie wiem czy jest sens bo z tego co wyczytałem na innym forum to nie za ciekawie tam jest.
Jak ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą to proszę o info
To raczej nie będzie rozmowa tylko coś w rodzaju testów czy sobie tam poradzisz bo rozumiem, że chodzi o prace na produkcji. Byłem na takich testach parę lat temu i przeszedłem, ale ostatecznie nie zdecydowałem się na pracę tam. Ze słyszenia od znajomych wiem, że na początku większość sobie chwaliła, sporo nadgodzin itp. można było przyzwoicie zarobić, ale potrafili też tam podobno zgnoić człowieka tak że wielu się samych zwolniło bądź też ich zwalniano bez większej przyczyny z dnia na dzień. Było to parę lat temu więc może się coś zmieniło.
Odp: Przystanek PRACA - 28/11/2011 16:25
Są na forum osoby bezrobotne / poszukujace pracy ,zapisane w Powiatowym Urzędzie Pracy?
Albo prowadzi ktoś może firme i wystawia ogłoszenia w PUP ?
Jak tak prosze podbić na gg 6322972
mam kilka pytaniań które pomoga mi zajebiscie !
Odp: Przystanek PRACA - 07/02/2012 18:03
Gazeta Wyborcza opublikowała wyniki raportu dotyczącego średnich zarobków w poszczególnych miastach. Szczecin uplasował się na siódmym miejscu, na czele oczywiście jest Warszawa.
Tak prezentuje się cała pierwsza dziesiątka: 1. Warszawa – 5500 zł, 2. Wrocław – 4300 zł, 3. Poznań – 4200 zł, 4. Gdańsk – 4100 zł, 5. Katowice – 4000 zł, 6. Kraków – 4000 zł, 7. Szczecin 3666 zł, 8. Łódź – 3500 zł, 9. Bydgoszcz – 3400 zł, 10. Zielona Góra 3375 zł.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.