Odp: Przystanek PRACA - 22/03/2011 21:53
Chcę się załapać na inwentaryzację, zna może ktoś jakiś serwis gdzie są często tego typu ogłoszenia? (oprócz infoludek)
albo ktoś coś poradzi?
Odp: Przystanek PRACA - 08/04/2011 10:49
Pracuje ktoś w firmie transportowej lub ma dojścia do takiej firmy, by ogarnąć pozwolenie na odbycie praktyk na okres jednego miesiąca? Sprawa pilna.
Odp: Przystanek PRACA - 04/05/2011 16:41
Kolega szuka osobę która dysponuje Busem o przestrzeni załadunkowej 1500 x 3000mm / stałe zlecenia praca na terenie Szczecina. Nowo otwarty oddział firmy z Stolicy.
info gg 35045719
Odp: Przystanek PRACA - 04/05/2011 16:54
Usługi remontowe w pełnym zakresie :
gładzie , malowanie , tapetowanie , regipsy , podwieszane sufity , kafelkowanie , panele.
Odświeżająca kosmetyka , oraz dokończenie nie wykonanych zleceń w ww. zakresie .
Tel. 501509680
Oferuje kolega po fachu
Odp: Przystanek PRACA - 08/06/2011 15:50
Jakoś ponad rok temu bylem w tej firmie na rozmowie/próbie o prace, wiec mogę jedynie powiedzieć co zauważyłem przez kilka godzin. Testowany byłem na stanowisko przy komputerze, gdzie zakładało się jakieś okulary; coś jak 3D i 'latało' po mapach, zaznaczając punkty które miałeś wcześniej przygotowane na podstawie prac geodetów itd. Praca wydawała się interesująca ale warunki już nie bardzo. W jednym pomieszczeniu stało z 20 biurek i każdy 'latał' w tych okularach po mapach Ogólnie na biurku nie widziałem żeby ktoś miał coś swojego wiec wyglądało to dosyć śmiesznie - jak w szkole, na biurku komputery i nic więcej. Z tego co pamiętam to płacili jakąś stałą + zależy ile zaznaczysz tych punktów. Pracy nie dostałem ze względu na lekką wadę wzroku, a tam wzrok to podstawa z tymi okularami bo inaczej ciężko rozkminic całe to 'latanie' w świecie map Z tego co wiem to ta firma ma szeroki zakres działań i często widać ich logo jak są jakieś prace ziemne, więc na pewno firma nie narzeka na robotę i z moich obserwacji wynika ze cały czas prężnie się rozwija, tylko ciekawe czy nie kosztem zwykłych pracowników.
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: Przystanek PRACA - 08/06/2011 20:57
Fotokart ma obok GisPro najgorszą opinię w branży kartograficznej - organizacyjny burdel uber alles W odróżnieniu od Gispro płacą jednak w terminie. Praca polegająca na siedzeniu przy kompie 8h i zaznaczaniu punktów nie jest pasjonująca, ale można obyć się w środowisku GIS, a to może przydać się na później.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Przystanek PRACA - 14/06/2011 21:44
Zatrudnie dyspozycyjna kobiete do pracy w kebabie w srodmiesciu, praca zmianowa, weekendy nocki! Wiecej informacji pod numerem telefonu 889 022 094
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.