Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
Odp: Przystanek PRACA - 31/07/2004 17:56
jeszcze tydzien temu poszukiwali do jakiegos tam sklepu z butami w Carefour'ze (czy jak to sie tam pisze). Tylko panie i byle nie uczace sie w trybie normalnym (dziennym).
|
|
|
|
Odp: Przystanek PRACA - 02/08/2004 19:35
> Gdyby ktos wiedzial gdzie szukaja mlodej i aktrakcyjnej kobiety po szkole do
> jakiegos butiku czy sklepu, to prosze dac znac
Prosze sie przejsc do Galaxy tam wisi duzo ogloszen w Butikach tylko jest jedno wymaganie jezyk niemiecki
|
|
|
|
Odp: Przystanek PRACA - 02/08/2004 21:02
> Gdyby ktos wiedzial gdzie szukaja mlodej i aktrakcyjnej kobiety po szkole do
Sklep Gino Rossi w galaxy tam ostatnio cos widzialem
|
|
|
|
Odp: Przystanek PRACA - 03/08/2004 01:19
> > Gdyby ktos wiedzial gdzie szukaja mlodej i aktrakcyjnej kobiety po szkole
> do
Prosze sie przejsc do
> Galaxy tam wisi duzo ogloszen w Butikach tylko jest jedno wymaganie jezyk
> niemiecki
A myslisz ze dlaczego te kartki tam ciagle wiszą ? ? ?
Bo szukają frajera czy tez frajerki ktora bedzie pracowac za 3 zl za godzine, a takich jest juz coraz mniej dlatego ciagle to wisi !
|
|
|
|
|
|
Odp: Przystanek PRACA - 09/08/2004 21:49
> Wspolczuje mlodym ludziom pracujacym za marne grosze nad morzem
nie trzeba wcale jechac do pracy nad morze, zeby zarabiac marne grosze,
w Pizzy Hut w Galaxy zarabiam chyba jeszcze gorzej , poza tym mam zjebane przez to wakacje, i na nic nie mam czasu, ech...
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
Odp: Przystanek PRACA - 09/08/2004 23:24
Pracuje w SZCZECIN KLUCZ w firmie ktora produkuje reflektory dla osramu i siemensa tam sa przyjecia co jakis czas, trzeba pojechac i sie dowiadywac, jak nie zadzwonia to sie samemu przypominac, ja skladalem podanie 3 razy i sie udalo. A co do warunkow: praca na 3 zmiany, po 3 dniach pracy dzien wolny, po nockach 2, praca nie brudzaca i niemeczaca no i dobrze platna. Podaje namiary: Rymarska17, dojazd autobusem 64, 55, 66 przystanek przy samej firmie.
POZDRAWIAM I POWODZENIA
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przystanek PRACA - 10/08/2004 13:43
> Siwy ponieważ jestem w trakcie poszukiwań pracy to z chęcią bym tam się zgłosił
> ale 1 pytanko.Nie koliduje to z meczami POGONI?
z czego wiem Siwego zabrakło w M. przez to...i chyba nie był na Bełchatowie... jak dobrze pamietam ale jestem pewien ze jakieś mecze przegapił...
Pozdro
aha pamietam jak kiedyś chciał odemnie jakiego walkmana bo nie mogł być na meczu i chciał posłuchac wiec praca nie jest chyba taka ciężka [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-08-10 14:04]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
Odp: Przystanek PRACA - 10/08/2004 14:53
A wiec tak, wlasnie najwiekszym minusem tego jest ze praca jest takze w weekendy, jak ci grafik wyjdzie na sobote to idziesz do pracy w sobote, a co za tym idzie koliduje to z meczami Pogoni. Ile ich opuscilem ?? Trudno mi powiedziec ale z tego co pamietam bylem na wiecej niz polowie,no i tez co mnie ze tak powiem boli to nie pojechalem na turniej do MOLME a kolega Ziemniak myli sie bo na Belchatowie bylem na obu meczachi jak tez wspomnial mozna miec walkmena ( duzo osob ma) i sluchac relacji.
Praca na czym polega, tez tak trudno opisac poprostu trzeba tam pojsc, sa tam montowane reflektory specjalistyczne np: do kin domowych, do projektorow na sale kinowe, na sale chirurgiczne i na psay startowe na lotniska, jesli chodzi o zarobki, to juz jest zalezne od premii w najwiekszym zakresie, ale placa ksztaltuja sie od 1000 do 1300.
Jesli jakies info to gg:7176370
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|