Nie minal kolego. Mialem na mysli przedewszystkim te bardziej "prestizowe" mecze chociazby Koszalin badz Kolobrzeg. Ja organizatorem nie jestem wiec nie wiem nic o tym. Bedzie organizacja to chyba "bedzie jakas informacja".
To wyjdz z inicjatywą do SKPS'u, żeby ten wyjazd się odbył.
Nie minal kolego. Mialem na mysli przedewszystkim te bardziej "prestizowe" mecze chociazby Koszalin badz Kolobrzeg. Ja organizatorem nie jestem wiec nie wiem nic o tym. Bedzie organizacja to chyba "bedzie jakas informacja".
To wyjdz z inicjatywą do SKPS'u, żeby ten wyjazd się odbył.
Precelek
Masz racje, najlepsza opcja z tego co widac.
oczko82
Mowie, ze nie organizuje nic, zapytalem czy ktos z forum ma zapal na takie wyjazdy. Wszyscy maja, zarazem nikt. Zapytalem w celu uzyskania odpowiedzi i dowiedzenia sie czy bedzie organizacja takich wyjazdow. Myslalem, ze moze wlasnie ktos sensownie odpowie- organizujemy, nie organizujemy. Pozostaje sie zebrac samemu albo czekac az Ekipa Wyjazdowa cos zorgazinuje. Wole ta 2 opcje bo nie chce sie wywyzszac. Przeciez bedzie wstyd jak cos pojdzie "nie tak". Jeszcze wiekszy moim zdaniem jak nikt sie nie pojawi pozdrawiam, bez odbioru czekam na informacje o wyjazdach! mam nadzieje, ze nie wiecznie.
Dużo zmian w składzie w porównaniu z początkiem sezonu. Kilku zawodników próbowanych jest w rezerwach. Kilku też dochodzi z juniorów. Porównaj sobie składy z początku sezonu, a z tego co jest teraz. Jakby grali tym składem co zaczęli rozgrywki to pewnie wyniki byłby lepsze. Ale trzeba dawać szansę tym co się wyróżniają w niższych zespołach, żeby mieli jakąś motywację.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.