Po meczu miałem właśnie pisać, że wygrali praktycznie na każdym szczeblu plus rezerwy wygrały z Bałtykiem 4:1 a w zespole zagrał Luiz Mata, który zaliczył udany występ. Według trenera Ozgi, wykazywał się zmysłem do gry kombinacyjnej.
Co ciekawe - znów wyciągnięte z 1:3. Turski pewnie wykorzystany karny w 91 i w 93 po ładnym przyjęciu też niezłe uderzenie po długim.
Radunia od 10ej minuty w 10-ciu. Widać było mimo wszystko ich doświadczenie i fizyczność. U nas bardzo dużo niedokładności, a poza tym tak się zastanawiałem, że oczekiwania miałem wyższe, natomiast oni co chwila grają w innych składach w przeciwieństwie do takiej Radunii. Może to tak "rozstraja"
Spodziewałem się więcej po Kozłowskim - wierzę, że to kwestia dojścia do siebie i formy po wypadku, tak więc głowa do góry i czas solidnie zacząć zapierdalać na boisku chłopaku(tego nie widziałem).
CLJ U18 wczoraj niestety w czapkę z Arką, ktpra byla w strefie spadkowej. 3-4, a bylo juz 0-4. Wcześniej w czapkę z Lechią, które też była w strefie spadkowej. Wczoraj Kort zamiast w CLJ, dołączony do rezerw został. Na siłę nie trzymają, a widziałem, że np. Olek Buksa zagrał wczoraj w CLJ, a chłopak przecież normalnie w kadrze pierwszej drużyny jest.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.