Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 14/10/2010 14:30
No to ciekawy jestem jak takie deklaracje mentalnie zostaną udźwignięte przez piłkarzy. teraz wyjdzie tak po prawdzie na co stać Nemca, bo skoro jest założenia o awans to chyba nie tylko taki gołosłowny i będą wzmocnienia na wiosnę.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Wiosna to juz bedzie po wyborach . W mniejszych klubach finansowanych glownie przez samorzad okres kampani wyborczej to zawsze podobne zapowiedzi. Jak nie awans to szansa na znalezienie sponsora itd...
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 14/10/2010 15:22
Uważam ze podjęto dobra decyzje, wioski typu bytom kilka lat graja w Ekstraklasie i dają sobie rade , to czemu chłopaki z wysp mieli by być od razu skazani na spadek? Dostaną dobra kasę , lepszych sponsorów oraz co ważne.. promocje naszego województwa.
Dokładnie, jak jakaś Odra Wodzisław grała przez kilkanaście lat to Flota też może. Trzeba wspierać Flotę i liczyć na awans, choć na pewno nie będzie to łatwe.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 14/10/2010 16:21
Pewnie że tak, jest sposobność to korzystać a nie bawić sie w minimalizm. Podbeskidzie może to czemu Flota nie? Tym bardziej że w kuluarach mówi sie że gaz port ma łożyć w przyszłości jakieś pieniążki.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 14/10/2010 17:26
Podbeskidzie będzie miało nowoczesny stadion na 15 tyś. , który pewnie będzie się na początku w całości zapełniał. Bielsko-Biała to miasto pięciokrotnie większe od Świnoujścia, połowa Szczecina.
faworyci nie zawodzą, widać że walka o awans rozegra sie miedzy łks, piastem i podbeskidziem, flota i sandecja pewnie dadzą pas.
Nie mówie, że nie wspierać ale... obudźmy się na wiosne, a oczy nam sie otworzą. Sezon w sezon ta sama gadka i te same ślepe aspiracje (nie chodzi o Flote ale o kluby co zaczynaja ostro walczyć ... NIBY...o awans)
Flocie życze awansu ale... takie rzeczy to tylko w erze daje głowę uciąć i daje trzy stówy na to ze sezon skonczy flota w środku tabeli (6-12 miejsce)
i teraz jedno pytanie mnie nurtuje .. Co prezentuje Pogon skoro dolcan gromi tych cieci
Jak to łatwo nazwać... GRAJĄ NA SWOIM POZIOMIE a najblizszy mecz bedzie meczem na przełamania smutne ale prawdziwe
No to ciekawy jestem jak takie deklaracje mentalnie zostaną udźwignięte przez piłkarzy. teraz wyjdzie tak po prawdzie na co stać Nemca, bo skoro jest założenia o awans to chyba nie tylko taki gołosłowny i będą wzmocnienia na wiosnę.
Efekt jak na razie odwrotny od spodziewanego To znaczy dwa mecze z beniaminkami i zamiast 6 pkt. o których mówił prezes są 2 remisy, w tym ten drugi w meczu u siebie uratowany w ostatniej chwili.
Jedyny plus pozostania w I lidze to fakt, że być może spadnie Lech - będzie z kim grać
No i jeszcze pewniejszym kandydatem do spadku jest sraksa ale z takim podejsciem do gry to nie wiem czy jest sie z czego cieszyc bo przegrac z rolnikami i amatorami to jedno a przegrac bez ambicji z leszkiem czy sraksa to juz bedzie lipa
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
[cytat=Muzzy]Jedyny plus pozostania w I lidze to fakt, że być może spadnie Lech - będzie z kim grać
Na to to bym raczej nie liczył a nawet jak spadnie to pewnie zdominuje lige jak widzew w zeszłym roku.Więc jedno miejsce byłoby już zajęte.Lepiej skupmy się na sobie
"honor, który w każdym zdaniu traci honor, to coś jak gdyby burdel dziewic, gdyby to było możliwe" Julio Cortázar
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.