Póki co, oprócz Piasta wyniki pod nas,obyśmy tylko umieli to jutro wykorzystać...
Wisła Płock wygrywa w 9-ciu... Nie powiem, że zajebiste wyniki dla nas, tylko nic po nich, jak nie będziemy potrafili takich wykorzystać.
Bardzo ważny mecz jutro.
Ostatnio edytowany przez: kingaps, 17 marca 2019, 00:38 [1 raz(y)]
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Wszystko dobrze się układa teraz trzeba Pogonić zagłębie i przeskakujemy jage
Dobrze by było, jakby Piast stracił punkty, a zdobywają je bardzo solidnie. Tak czy inaczej, nie ma co patrzeć na innych, będziemy wygrywać to będzie dobrze.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/03/2019 12:53
Górnik miał wczoraj wielką szanse na wygranie z Piastem, ale niestety mają ręcznik w bramce. Do czasu błędu bramkarza, dość skutecznie ich cisnęli i kwestią czasu była wygrana.
Wkurwił mnie ten "Chudy". jebie mecz z meczem i jeszcze daje wywiad po wczorajszym spotkaniu, że on nie popełnił błędu. Jak Górnik wystawi go w kolejnych spotkaniu na bramce, to będzie oznaczać, że "walczą o spadek". Szkoda, gdyby nie ten jełop, to Piast mógł zgubić punkty.
Po naszych ręcznikach, mogę doskonale sobie wyobrazić, co muszą czuć piłkarze, którzy się starają a cały ich wysiłek idzie na marne, przez jednego klauna.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756688429 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.