Ciekawe jak ma się ustawa antyhazardowa do reklamy na koszulkach Odry. Lechowi swego czasu grożono ogromną karą za mecz w koszulkach z BetClick po zatwierdzeniu owej ustawy.
Meczu nie ogladam wiec nie wiem na 100 % jaka maja reklame na koszulkach. Ale jezeli nic sie nie zmienilo i maja fortune to wszystko jest w porzadku . Naziemnych mozna reklamowac, zakazane sa tylko firme internetowe .
Ciekawe jak ma się ustawa antyhazardowa do reklamy na koszulkach Odry. Lechowi swego czasu grożono ogromną karą za mecz w koszulkach z BetClick po zatwierdzeniu owej ustawy.
Meczu nie ogladam wiec nie wiem na 100 % jaka maja reklame na koszulkach. Ale jezeli nic sie nie zmienilo i maja fortune to wszystko jest w porzadku . Naziemnych mozna reklamowac, zakazane sa tylko firme internetowe .
Mają Fortunę
Tak jak pisałem, Piast powinien być najgroźniejszym rywalem do awansu. Bardzo dobrze gra Iwan i Biskup w pomocy, cała linia obrony pewnie. Słabiej w ataku, ale wyręczają ich pomocnicy. Widać spokój i doświadczenie. Do tego na ławce zaczęli Chałbiński, Muszalik czy Gamla.
Odra bez pojęcia. Skład słabiutki, będą walczyć o utrzymanie.
Jeśli dobrze kojarzę, to Odra ma Fortunę na koszulkach. Fortuna to firma zarejestrowana w Polsce i również płacąca tu podatki, a ustawa tyczy się zagranicznych podmiotów.
Piast taki mocny czy Odra taka słaba?swoja droga to moze byc powolny koniec powaznej pilki w Wodzisławiu.
Z przebiegu meczu bardziej Odra słaba. Piast za to dużo utrzymywał się przy piłce i wykorzystali sytuacje. Zobaczymy jak Piast wypadnie z lepszym rywalem, bo Odrze jak będą tak grali jak w pierwszym meczu nie wróżę nic dobrego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.