1:1 67:48 Niżnik mocno uderza z ostrego kąta, bramkarz gości wybija poza boisko
1:1 67:18 Tym razem uderza Niżnik z 16 metrów po podaniu Nazaruka, bardzo słabo, obrońca gości blokuje strzał
1:1 66:52 Niżnik dośrodkowuje w pole karne, Nazaruk uderza głową tuż obok słupka
jak pokazala Flota, widzew tez traci punkty u siebie! musimy powalczyc u nich o zwyciestwo! ale przed tym arcywazne spotkanie z Górnikiem i kilka innych
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 08/05/2010 23:04
Ja uważam tak : z tymi najmocniejszymi nie przegrać lecz walczyć z tymi trochę słabszymi nie tracić głupio punktów jak to ostatnio mamy w zwyczaju do tego trochę szczęścia i szanse na awans są duże. Wszystko jest w nogach i głowach naszych piłkarzy. Myślę że jakby dobrze im wyszło do końca rundy to spokojnie awansują. W Sandecji chyba się ostatnio trochę przestraszyli. Górnicy są pod bardzo dużą presją i to im nie pomaga. ŁKS wcale nie jest taki mocny i pewnie pogubi sporo punktów do końca sezonu. Zza nas już nikt nie powinien zaskoczyć więc pozostaje walczyć o 2 miejsce bo mimo , że piłkarze Widzewa mocno wyluzowani i pewnie potracą trochę pkt. to mają bardzo dużą przewagę i nikt im nie zagrozi. A więc !! DO BOOJU MKS !!
Darujcie sobie te rozkminy.
W klubie nie ma ciśnienia na awans, bo niema kasy na ekstraklase.
Wyjdzie Widzew i Górnik.
O czym pierdolisz ? jakiej kasy nie ma ? samo canal+ daje za prawa do transmisji 5 milionów.Dla klubów typu Odra,Piast,Polonia Bytom są to jedyne źródła dochodów i twierdzisz,że my sobie rady byśmy nie dali przy odpowiednich wzmocnieniach tej drużyny ?
Sandecja już 2:0... a myślałem, że sobie odpuszczą ten awans :/
nastepna zapizdziala Odra Wodzisław bedzie
ta wkoncu spadla, a to teraz kolejne "asy" awansuja na rok
odra w ekstraklasie siedziała z 15 lat bądź co bądź. i chyba czas juz na nich.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.