Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 07/09/2014 10:54
Niezależnie od tych ostatnich wydarzen uważam że Kort jest jednym z kilku który nie dostał rzeczywistej szansy na grę w Pogoni. Choc to że jest tylko wchodzącym z ławki we Flocie może świadczyć że jednak jeszcze musi pracować. Jednak z tego jak pamiętam jego występy w Pogoni zapisał mi się dobrze.
Ciekawe jak nieciekawa jest póki co sytuacja Arki. Ciekawe czy tym razem Nieciecza będzie do końca w grze o awans.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 13/09/2014 16:55
Flota mogła wrzucić więcej. Szkoda że Kort nie strzelił setki w ostatnich minutach. Arka - rozpacz. Można różnie pisać o Flocie, ale od lat łatają skład na ostatnią chwilę i jakimś cudem wciąż maja wyniki. To już trwa i trwa. ledwo zipią a grają. To tez wina poziomu ale tez pokazują że ambicja i walka to 80% sukcesu w polskich ligach.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 13/09/2014 22:30
Mimo tego, że Sasal jest trenerem jakim jest muszę przyznać, że osiąga bardzo dobre wyniki w Dolcanie. Wygląda na to, że podczas starcia z nami będą niepokonani co będzie dodatkowym smaczkiem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.