W środę był gdzieś urywek na necie zdania, że zarząd Floty nie zwolni go, a następnego dnia zwalniają go
Na dodatek do rezerw Nowak wczoraj chyba wywalił 2 piłkarzy więc to wszystko wygląda tak jak było ze Skowronkiem. Gadanie publicznie, że nie zwolnią, a potem zwolnienie
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 05/04/2013 12:18
Ciekawe czy będzie efekt "nowej miotły" hahah żenada.
Ale zwalniając trenera zarząd pokazał chyba, że chce tego awansu tylko ktoś w szatni tego nie chce, mi bynajmniej tak się wydaje.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 05/04/2013 13:34
pozorowane ruchy, przecież utrzymanie zakładane przed sezonem jest pewne. a na poważnie kolejny raz gdzie grajki wala w chuja a głową odpowiada trener. nie wiem po co ta zmiana - awansu i tak nie będzie bo i po co, wiec zataczamy koło i wracamy do tezy z pozorowanymi ruchami...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
też mam taką nadzieję szczęście Floty (pod względem wyników najgrozniejszych przeciwników) nie opuszcza mam nadzieje ze chłopaki nie zmarnują tego jutro
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
zdecydowanie tak.Flota ma już rozpisane mecze .Swoja drogą przypomina to trochę Pogoń w zeszłym sezonie.Czołówka rozdaje punkty by ustalić.....że walczymy od czwartej kolejki od końca.Ja już dawno nie wierzę że coś odbywa się inaczej niż za czasów Fryzjera.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 07/04/2013 16:02
Obejrzałem ten mecz i każdy kto twierdzi że Flocie nie zależało na wygranej nie ma racji. Miedź zdecydowanie lepsza pilkarsko. Flota walcząca, trochę bez organizacji. Mogła wygrać ale nie potrafiła skutecznie się ustawić w obronie gdy Miedź cisneła.
Obejrzałem ten mecz i każdy kto twierdzi że Flocie nie zależało na wygranej nie ma racji. Miedź zdecydowanie lepsza pilkarsko. Flota walcząca, trochę bez organizacji. Mogła wygrać ale nie potrafiła skutecznie się ustawić w obronie gdy Miedź cisneła.
Jak Flota daje się tak zepchnąć od około 70-ątej minuty i broni tak nieudolnie, że dowiezienie 1:0 do końca wydaje się być cudem, to awans do ekstraklasy tej drużyny zakrawa na kpinę. Szybkościowo i kondycyjnie Flota też wygląda na strasznie zamuloną
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
W piatek w godzinach wieczornych odbyło się spotkanie Roberta Kasperczyka z prezesem Zarządu Stali Rzeszów, Jackiem Szczepaniakiem na którym trener ustnie poprosił o umożliwienie mu przejścia do pracy w Flocie Świnoujście. Obecnie Zarząd pracuje nad satysfakcjonującym obie strony rozwiązaniem. W poniedziałek odbędzie zebranie Zarządu na którym będzie omawiana sprawa ewentualnego rozwiązania kontraktu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.