Wczoraj Flota wygrała 4:3 z GKS Bełchatów a 3 brameczki walną Mysiak Wiedziałem że on jest uniwersalny ale nie wiedziałem że ż tak bardzo Mysiak Napastnikiem ;D?
Na pewno lepszy niż Traore...
A kto nie jest? Dzisiaj Zwoliński strzelił bramkę dla Arki
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 18/02/2013 07:54
Niewiele brakowało, by piątkowy sparing Zagłębia Lubin z GKS-em Katowice nie doszedł do skutku. Trenerzy obu drużyn posprzeczali się o możliwość rejestrowania tego meczu przez gości.
Do nieprzyjemnego incydentu doszło przed meczem. Gospodarze, dla których było to ostatnie spotkanie przed rozpoczęciem rundy wiosennej w ekstraklasie, nie chcieli zgodzić się na to, by kamerzysta GKS-u filmował przebieg gry. Argumentowali, że z Bukowej płyta zapewne błyskawicznie trafi do... Szczecina. Trenerem Pogoni jest przecież Artur Skowronek, pracujący niegdyś z Rafałem Górakiem. A właśnie "Portowcy" będą w najbliższy piątek pierwszym rywalem Zagłębia. Słowo "szpieg" nie padło, ale sugestia była jednoznaczna: katowiczanie pracują dla szczecinian!
Decyzję o zakazie nagrywania meczu wydano na wniosek sztabu szkoleniowego lubinian, a zakomunikował ją katowiczanom rzecznik prasowy Zagłębia. Dlatego w tunelu wiodącym na boisko trener Górak posprzeczał się o to z Pavlem Hapalem.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 09/03/2013 16:08
Już to pisałem kilka razy, ale powtórzę jeszcze raz: Flota do e-klapy nie awansuje! I nie piszę tego akurat dziś kiedy przegrała, bo pisałem to już dużo wcześniej, ale dlatego, żeby przypomnieć chociażby sytuację Termaliki z poprzedniego sezonu.
Flota zdecydowanie zasłużyła dzisiaj na porażkę. Szkoda tylko, że stało się to po dziwnym karnym w końcówce (piłkarze obu zespołów nie bardzo wiedzieli o co chodzi sędziemu). To był taki karny, że sędzia musiał bardzo chcieć go gwizdnąć.
Ciekawe jak tam Zwoliński w ostatnich 13 minutach wystąpił...
Z tego co znalazłem to miał tylko jedną strzelecką okazję ale jej nie wykorzystał:
81 min - Arka powinna prowadzić 2:0! Arka wychodzi dwójką na bramkarza Warty i Zwoliński trafia w słupek! Piłkę dobija jeszcze Rzuchowski, ale tym razem ofiarnie interweniujący obrońca Warty wybija piłkę z linii bramkowej!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.