Dla klubu najważniejsze, że wymóg licencyjny spełniony i w ekstraklasie można grać U nas można jeszcze będąc na krytej nie tylko zmoknąć, ale podczas wiatru znaleźć się w burzy piaskowej Nie ma to jak "dodatkowe atrakcje"
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 14/10/2012 14:26
Ajj gdyby nie ten słupek...Ambasador jutro gra jeszcze termalica więc może wyprzedzić Zawisze i zbliżyć się do Floty na 7 punktów.
Ten Niedziela naprawdę solidny kopacz - kolejny jego dobry mecz.
Brawo Flota!
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 14/10/2012 14:53
Jestem pod wrażeniem passy Floty , wygrywa 12 mecz w 13 kolejkach Flota przechodzi z tym wyczynem do historii Polskiego Futbolu, a za tydzień mecz Flota Świnoujście - Cracovia 20 października, 15:30 wie ktoś może ile kosztuje mecz na Flotę ? nadal 10zł?
Ajj gdyby nie ten słupek...Ambasador jutro gra jeszcze termalica więc może wyprzedzić Zawisze i zbliżyć się do Floty na 7 punktów.
Ten Niedziela naprawdę solidny kopacz - kolejny jego dobry mecz.
Brawo Flota!
Za to bez względu na wynik Termalica-Cracovia (ten mecz ponoć przełożony na 24.10) ma Flota 9 punktów przewagi nad trzecim zespołem (jak wiadomo drugie miejsce też daje awans)
Fajnie, że Flota wymęczyła dziś te 3 punkty
Jestem pod wrażeniem passy Floty , wygrywa 12 mecz w 13 kolejkach Flota przechodzi z tym wyczynem do historii Polskiego Futbolu, a za tydzień mecz Flota Świnoujście - Cracovia 20 października, 15:30 wie ktoś może ile kosztuje mecz na Flotę ? nadal 10zł?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.