najzabawniejsze że wygrana z tego co jednym okiem zaobserwowałem całkiem zasłużona. masakra jakas. tylko co z tego, skoro syndrom wiosny zniweczy to co teraz dokonują. oni naprawde jakby chcieli to spokojnie mogli by awansować.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 15/09/2012 22:23
Bez względu na wszystko, bez względu na wiosenny syndrom, Flota dokonuje historycznej sprawy jakby nie patrzył. Trzymam kciuki za tą passę ! Ahhh... i UFO naprawdę wylądowało w Świnoujściu
A ja wierzę w cuda,że jak po jesieni będą w ścisłym czubie to coś ruszy,znajdzie się ktoś kto da nadzieję na spokojny byt jak Podbeskidzia;p Bo stadion w Polsce można obejść,tam załatają,tu coś dorobią i przejdzie.
Chyba muszą być najlepsi w tej I lidze Super ładnego gola strzelili. Już się obawiałem, że strzelił nad poprzeczką, a piłka na szczęście opadła pod poprzeczkę. Cóż trzeba życzyć Flocie, żeby coś tam wykombinowali ze stadionem w Świnoujściu, bo granie gdzie indziej to raczej bezsens, i na serio walczyli o awans głównie pewnie z Zawiszą i Cracovią.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Sracovia przepieprzyła, Zawisza póki co remisuje 0:0 z Dolcanem.
Tylko.. widzów 850.. śmiech na sali..;/ Od kiedy Flota nie prowadzi dopingu? Bo to już troche trwa chyba.
Z tym awansem to nie sądzę, na wiosnę jak co sezon zaczną się "dziwne" straty punktów...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Sracovia przepieprzyła, Zawisza póki co remisuje 0:0 z Dolcanem.
Tylko.. widzów 850.. śmiech na sali..;/ Od kiedy Flota nie prowadzi dopingu? Bo to już troche trwa chyba.
Racja, że śmiech na sali ale jeszcze nie została oddana do użytku 1/4 trybuny krytej i jak na środek tygodnia to ok. To już standart taka liczba na meczach Floty To nie jest duże miasto, a na dodatek fanatyków nie ma a dokładnie zawiesili swoją działalność dzięki czemu przychodzi mniej ludzi i nie ma dopingu.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 19/09/2012 19:29
W tej lidze zawsze coś się działo...Flota gra 3 mecze teraz ze Stomilem, Dolcanem, ŁKS....nie znam dokladnie kolejnosci ale wielce prawdopodobne są kolejne minimum 7 pkt... ciekawe kiedy przegrają heh
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.