Co do Bogdanki to będzie jak na jesień. Oni mają po prostu najłatwiejszy terminarz na starcie i same mocne ekipy na koniec rundy. Jeszcze 2 kolejki i koniec Bogdanki
no ale my tez nie mamy łatwego terminarza na koniec Flota teraz później Arka, Zetka, Bogdanka tak więc nie bedzie łatwo o punkty
Szatałow to były trener Kani Gostyń, Jagiellonii Białystok, Promienia Opalenica, Polonii Bytom i Cracovii. Wcześniej występował na polskich boiskach w barwach m.in. Warty Poznań i Amiki Wronki. Na stanowisku szkoleniowca Zawiszy zastąpił Janusza Kubota.
Zawisza zajmuje piąte miejsce w I lidze ze stratą czterech punktów do miejsca premiowanego awansem.
Tam też się cyrki dzieją, i to jedyna pociecha że nie tylko u Nas. Mogli sobie Marcinka na trenera wziąść.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Jurij Szatałow został nowym trenerem Zawiszy Bydgoszcz - informuje "Gazeta Pomorska". Dziś o 17:00 spotka się z zespołem, a następnie poprowadzi pierwszy trening.
Szatałow to były trener Kani Gostyń, Jagiellonii Białystok, Promienia Opalenica, Polonii Bytom i Cracovii. Wcześniej występował na polskich boiskach w barwach m.in. Warty Poznań i Amiki Wronki. Na stanowisku szkoleniowca Zawiszy zastąpił Janusza Kubota.
Zawisza zajmuje piąte miejsce w I lidze ze stratą czterech punktów do miejsca premiowanego awansem.
Tam też się cyrki dzieją, i to jedyna pociecha że nie tylko u Nas. Mogli sobie Marcinka na trenera wziąść.
Nie mniej mi za złe, ale razi mnie będna forma "wziąść" powinno być "wziąć".
http://portalwiedzy.onet.pl/141614,,,,wziac_wziasc,haslo.html
Szkoda, że go nie wzięli byłaby już Zawisza definitywnie wykluczona z walki o awans
Jurij Szatałow został nowym trenerem Zawiszy Bydgoszcz - informuje "Gazeta Pomorska". Dziś o 17:00 spotka się z zespołem, a następnie poprowadzi pierwszy trening.
Nie mniej mi za złe, ale razi mnie będna forma "wziąść" powinno być "wziąć".
http://portalwiedzy.onet.pl/141614,,,,wziac_wziasc,haslo.html
Szkoda, że go nie wzięli byłaby już Zawisza definitywnie wykluczona z walki o awans
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 20/04/2012 07:48
''Mecz z trybun obserwował Michał Probierz, który oglądał Michała Nalepę, wypożyczonego z Wisły Kraków. Obecność szkoleniowca nie wpłynęła korzystnie na postawę środkowego obrońcy. 19-latek grał niepewnie. Zbyt często popełniał błędy. W pierwszej połowie dwukrotnie podał piłkę tuż przed polem karnym do...Vuka Sotirovicia. Serb jednak nie skorzystał z prezentów. Napastnik gości był w środę najgorszym graczem na boisku. Poruszał się po murawie tak, jakby miał dużą nadwagę i marnował seryjnie sytuacje podbramkowe. Pod koniec pierwszej połowy znalazł się na wprost bramki rywali. Był kilka metrów od niej, ale zamiast strzelać, podał do gorzej ustawionego Takafumi Akahoshi. Mimo że zawodnik z Bałkanów grał fatalnie, Tarasiewicz zmienił go dopiero po przerwie.''
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.