Młodszy brat gra w FM'a 10 nowsze nie chodzą bo za słaby komp. Wczoraj rano przed meczem zapisał grę i wyłączył kompa natomiast dzisiaj po kliknięciu na wczytaj grę po kilku sekundach ładowania wyskakuje komunikat: "Zapisana gra nie została wczytana"
Da się z tym coś zrobić?
Wiem że w windows7 jest opcja przywracania pliku tyle że on ma WinXP.
Dodam że inne save'y normalnie się wczytują.
Zmora FMów i słabych kompów. Kilka dobrych savów mi przez to poleciało. Odpowiedź brzmi - nie da się nic z tym zrobić, przynajmniej ja przeszukałem rózne fora cmrev.com itp i nic nie znalazłem.
Rada na przyszłośc, po zapisaniu gry niech przeklika jeden dzień w grze i wtedy zamnknie bez ponownego zapisu, oraz niech uzywa autosave na 3 osobne pliki.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Dzięki za odpowiedz. Ja w necie znalazłem info jak jeden gościu pisze o programie Shadow Explorer który niby mu pomógł:
Witam! Znalazłem na jakiejś angielskiej stronie rozwiązanie problemu z nie wczytatywaniem save`a. Sam szukałem rozwiązania problemu i robiłem wszystko żeby to naprawić, więc wiem co to znaczy grać parę sezonów ukochaną drużyną i nagle bum, koniec, dlatego chciałbym sie podzielić rozwiązaniem problemu.
Na początku trzeba sciągnąć program Shadow Explorer(na google wystraczy wpisać). Jest to program do przywracania plików. Znajdujemy plik save`a w tym programie i wybieramy date przywrócenia pliku, zaznaczamy, wybieramy sciezke gdzie ma byc zapisany przywrócony save. Program tworzy przywrócony plik. Tym sposobem udało mi sie uratować mojego save`a(FM2012). Straciłem jakiś miesiąc gry[wirtualny ] ale przynajmniej sie udało. Opcja ta udała mi się na VISCIE, nie wiem jak na innych systemach, wiem tylko że WINDOWS 7 ma taką opcję do wybrania, bez potrzeby sciaganiu programu. Prawy klawisz myszy na pliku save`a i gdzieś tam jest taka opcja. Pozdrawiam i miłego FM`owania
Ciekawe czy to coś pomoże. Ściągnąłem z netu ten program ale na XP on chyba nie działa.
Mam do Was prośbę, mianowicie proszę Was o scharakteryzowania Waszym zdaniem Davida Niepsuja, do tej pory raczej nie uzupełniałem jego profilu (no bo skąd wiedzieć jak gra...), ale teraz już trochę meczów rozegrał, więc wypadałoby go dobrze odwzorować. Proszę o małą pomoc, żebym mógł wyważyć swoje stanowisko. Niekoniecznie musicie określać atrybuty z FM-a, wystarczą opisy, mocne, słabe strony itp itd, a ja sobie to sam "przemienię" na język FM-a. Oczywiście jak ktoś chce to może użyć nomenklatury FM-a, będzie mi jeszcze łatwiej go "zrobić".
Głównie ma służyć pokazywaniu, gotowych profili piłkarzy, moich przemyśleń, ale także wymianie zdań, opinii na temat odwzorowania piłkarzy Pogoni w FM-ie.
Głównie ma służyć pokazywaniu, gotowych profili piłkarzy, moich przemyśleń, ale także wymianie zdań, opinii na temat odwzorowania piłkarzy Pogoni w FM-ie.
Odp: Football Manager! - 23/04/2019 11:09
W necie na różnych stronach ludzie piszą o Challenge'u w którym trzeba wygrać Ligę Mistrzów na wszystkich kontynentach. Ja mam pytanie czy da rade wygrać reprezentacjami mistrzostwa wszystkich kontynentów?
Muszę wgrać ligi z innych stref FIFY?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.