Instalujesz program typu PowerIso,Alcohol120% czy Daemon Tools,osobiscie polecam ten drugi,po zainstalowaniu utworzy sie sie dodatkowy ale WIRTUALNY dysk,w programie robisz opcje ZAMONTUJ W NAPEDZIE ten 752mb plik FM07PL i automatycznie wlaczy sie instalka...
jesteśmy skazani tylko na spolszczenie z 2007, 8 listopada ma być cale spolszczenie ponoć , choć trochę ze słownikiem można popracowac i się ogarnie hehe a przy okazji coś nauczy
Zaczalem grac Pogonią i narazie na polmetku pierwszego sezonu 15 lokata=/ wkurwiajace jest to, ze wygrywam 2:0 do przerwy i dostaje po dupie 3:2, trzy razy juz tak mialem a iloscia remisow to moge sie rownac prawie z Panikiem
Odp: Football Manager 2007 - 10/11/2007 20:33
Raczej pełne gram już drugi sezon i jak do tej pory żadnych anglojęzycznych wstawek w grze nie dostrzegam Tylko temat podpowiedzi jest nieprzetłumaczony.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Raczej pełne gram już drugi sezon i jak do tej pory żadnych anglojęzycznych wstawek w grze nie dostrzegam Tylko temat podpowiedzi jest nieprzetłumaczony.
MOglbys gdzie podrzucic spolszczenie?
BOo rapidshare mi nie dziala... Jak mija czas wpisuje kod i leci czas od poczatku
Odp: Football Manager 2007 - 12/12/2007 21:18
Pytanie odnośnie do najnowszego managera - FM 2008. Da się tam prowadzić Pogoń? Bo szczerze mówiąc nie wiem ile tam jest lig. Od tego jest uzależnione to, czy zamówię sobie tę gierkę na święta
Pytanie odnośnie do najnowszego managera - FM 2008. Da się tam prowadzić Pogoń? Bo szczerze mówiąc nie wiem ile tam jest lig. Od tego jest uzależnione to, czy zamówię sobie tę gierkę na święta
Nie da się na początku gry, bo grywalne są 2 ligi polskie. W FM 2008, Pogoń jest w lidze niegrywalnej, jednak po paru latach jest szansa, ze awansuje do ligi drugiej.
Ostatnio edytowany przez: Zalayeta, 12 grudnia 2007, 21:47 [1 raz(y)]
Odp: Football Manager 2007 - 14/12/2007 19:06
Ściągałem już kilka wersji FM2008, angielskie i dogrywałem spolszczenie, "niby" polskie, ale nihgdy nie były one spolszczone w 100%. zawsze byly jakies pojedyncze slowka po angielsku, nie czesto ale były. Tak samo trafialy sie jakies komunikaty od zarzadu po angielsku. Czy jest gdzies do sciagniecia wersja w 100% po Polsku? Jesli tak to niech jakiś dobry człowiek zarzuci torrentem Z góry dziękuje
Nie da się na początku gry, bo grywalne są 2 ligi polskie. W FM 2008, Pogoń jest w lidze niegrywalnej, jednak po paru latach jest szansa, ze awansuje do ligi drugiej.
1) Załóżmy, że chcesz zamienić miejscami Pogoń Szczecin z Polonią Bytom
2) Uruchamiasz FMa bądź edytor i spisujesz dokładne nazwy jakie w nich występują (załóżmy że 'Pogoń Szczecin' i 'Polonia Bytom'), bądź ich ID (załóżmy, że '1020' i '1021')
3) Otwierasz notatnik i wpisujesz albo "SWAP_TEAMS" "Pogoń Szczecin" "Polonia Bytom" albo SWAP_TEAMS "1020" "1021"
4) Z menu plik wybierasz Zapisz jako --> Wszystkie pliki i zapisujesz w katalogu data/db z nazwą - dajmy na to - Pogoń.edt
5) Uruchamiasz FMa, wybierasz opcje, na dole powinieneś znaleźć nazwę swojego pliku, który musisz zaznaczyć, tworzysz nową grę i możesz wybrać Pogoń Szczecin, która jest w I lidze zamiast Poloni Bytom.
Ściągałem już kilka wersji FM2008, angielskie i dogrywałem spolszczenie, "niby" polskie, ale nihgdy nie były one spolszczone w 100%. zawsze byly jakies pojedyncze slowka po angielsku, nie czesto ale były. Tak samo trafialy sie jakies komunikaty od zarzadu po angielsku. Czy jest gdzies do sciagniecia wersja w 100% po Polsku? Jesli tak to niech jakiś dobry człowiek zarzuci torrentem Z góry dziękuje
Ja posiadam w pełni spolszczoną wersję gry jak coś na gg się odezwij.
Fc Porto - 3 sezony (LM x1, MP x 3 , PPx3) - z lepszych transferow Farfan i Vagner Love
Górnik Zabrze - 3 sezony (MP x3 , PPx2 , 1/8 LM ) - Łukasiewicz Sikora Godlewski...
Dumbarton(Szkocja najnizsza liga) - 2 sezony awans do 2 ligi - pelno polakow Norssesowicz Kosecki Kubisz...
to te ciekawsze
wczoraj odpalilem sobie Chelsea.Nigdy nie gralem poteznym klubem chce zobaczyc jak wyglada manager z innej perspektywy
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Football Manager 2007 - 31/01/2008 15:44
No jak na mój gust Porto słabeuszem nie jest, a gra Szelsi to mija się w ogóle z celem według mnie (przynajmniej na stracie - bo co innego dostać od nich ofertę pracy)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.