Odp: Football Manager 2007 - 06/12/2006 20:18
Witam mam glupie pytanie : czy da sie dograc jakies ligi do gry ?? czy nie bardzo bo ma mjuz rok 2014-sty i nie chcialbym stracic tego co juz zdobylem, a te ligi co mam juz mi sie znudzily pozdrawiam
Taktyka hm...robiona pod Man U jednak Ligia Angielska nie jest dla mnie i wróciłem do prowadzenia Pogoni.dopracowywana od początku 1 sezonu cóż nie jest może to jakiś wymysł, ale sprawuję sie dobrze oto ona(przy okazji z moim obecnym ustawieniem):
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Football Manager 2007 - 08/12/2006 12:02
Taktyka standardowa...gram taką samą.... a bug wcale nie występuje od FM 2005... grałem w wszystkie FM`y i nigdy nie spotkałem się z tym bugiem...
Odp: Football Manager 2007 - 17/12/2006 13:49
Zainstalowałem sobie właśnie nowego patcha + poprawkę do niego.. Gdy gram mecz, grajkowie jakoś bardzo wolno biegają, wie ktoś jak to naprawić?
Nie, niestety to nie o to chodzi.. Suwak mi gówno daje, nic nie zmienia. Grajkowie jakoś dziwnie wolno biegają, a czas leci strasznie wolno.. Może wie ktoś o co chodzi? ;]
edit:
nieważne już
Ostatnio edytowany przez: tttttt, 17 grudnia 2006, 14:39 [1 raz(y)]
Odp: Football Manager 2007 - 22/12/2006 18:12
Ja mam Problemik bo gdy gram sobie normalnie i bez nerwów bylejaką drużyną lub zaczynam jako bezrobotny wszystko jest git,poważny problem pojawia mi sie około 10 października 2006 roku bo w tym czasie gierka po prostu pokazuje mi jakis błąd i wypada do windowsa!!Co jest grane??Błąd źle zgranej płyty(gry),a może coś szwankuje mi w kompieZ góry thx
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Klikasz na jeden z plików i otwierasz go Win Rarem, nastepnie wypakuj do folderu i te wszystkie dziwne pliki utworzą obraz. Potem wystarczy tylko zamontowac image o rozszerzeniu *bin do Daemon Tools i zainstalowac
Na końcu skopiuj cracka i odpalaj pozdro
siemano sciagnelem tego fm2007 .. i chce wypakowac z winrara byle jaki plik i pisze ze jest uszkodzony..sciagalem azureusem..i jak juz wszystko sciagnelo to na dole jeszcze wysyła mi coś..czy to musi sie wyslac do konca?
Odp: Football Manager 2007 - 08/01/2007 19:12
Ostatnio duzo osob pisze do mnie na maila, zebym przeslal spolszczenie do FMa 07, a poniewaz przesylanie jakiegokolwiek plika na maila przy moim transferze jest katorga, wiec postanowilem, ze wrzuce go na jakis server. TUTAJ macie spolszczenie. PZDR
Odp: Football Manager 2007 - 12/01/2007 22:10
Ściągnąłem to spolszczenie i co dalej, normalnie wklepac do polderu langu...czy przez jakis program? i pozniej co trzeba zmienic bo ja normalnie wrzucilem i nie mam jezyka polskiego, tylko sam angielski do wyboru. Pomóźcie!!!!!!!!!!!!
Ściągnąłem to spolszczenie i co dalej, normalnie wklepac do polderu langu...czy przez jakis program? i pozniej co trzeba zmienic bo ja normalnie wrzucilem i nie mam jezyka polskiego, tylko sam angielski do wyboru. Pomóźcie!!!!!!!!!!!!
podbij na Gadu to Ci pomoge... tylko szybko bo nie mam dobrgo humoru dzisiaj... oko? numer w profilu
kurde nie mam gg bo nie rozwalilo, jak masz skype moj profil to wowka81422. jak nie masz to napisz na forum, prosze
Tlena nie masz? Skype'a nie posiadam... ale postaram sie jakos pomoc xD
WIEC TAK:
masz tutaj instrukcje, ktora objasniac powinna wszystko, ale jeszcze sprostuje xD
Skopiuj plik "polish.ltc" do folderu w którym zainstalowałeś grę do katalogu data/ languages.
Domyślnie będzie to: C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007/data/languages
jak juz to zrobisz odpal FMa, znajdz gdzies tam "opcje" (nie mam przed soba menu, bo usunalem gre z twardego, wiec Cie dokladnie nie nakieruje) i powinienes miec "Languages" i obok rozwijana liste. Rozwin ją, i znajdz tam Polski. Potem w lewym dolnym rogu ekranu powinienes miec "OK", alobo cos w tym guscie. Kliknij to i powinienes miec juz jezyk polski. ;] Jezeli to nie zadziala, to nie wiem jak Ci pomoc. Mozesz sprobowac przinstalowac gre, oczywiscie z zapisaniem save'ow ;] , ale nie zareczem ze to da jakis skutek.
Odp: Football Manager 2007 - 05/02/2007 21:25
Jeżeli jest to kits pack, face pack lub logo pack to wypakowane foldery wrzucasz tutaj:
Program Files=Sports Interactive=Football Manager 2007=data=graphics=pictures
W katalogu pictures znajdziesz odpowiednie foldery dla kitsów, logosów i twarzyczek. Wrzucasz tam wypakowane wcześniej dodatki
Ostatnio edytowany przez: ted, 5 lutego 2007, 21:37 [3 raz(y)]
Odp: Football Manager 2007 - 14/02/2007 20:21
czesc mam wielka prosbe od niedawna mam football manager 2007 zainstalowalem ale nie mam cracka jezeli mozecie powieccie skad moge sciagnac albo wyslijscie na email [email protected] z gory bardzo ndziekuje. ps wielka Pogoń moj to klub moje miasto i moja druzyna pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.