[email protected], moj e-mail mam taki sam plik jak ty czyli "rzr-fm07.001" i po przejzeniu plikui .sfv i tych wszystkich w total comanderze pokazuje mi ze jest 5 bledow z crc... nie mam pojecia jak to wypakowac ten .bin bo bledy mam w 1,9,13 itd.
jak masz bledy crc to nie rozpakujesz chyba ze win rarze sprobojesz te archiwa naprawic ale watpie wiec pozostanie ci sciagniecie tych zlych plikow raz jeszcze
"...i Nie WaŻNe GDZie PóJDę i TaK JeSTeM iNTRuZeM, MaSZ TeN DoWóD PiSZ, Nie CHCę STaĆ Tu DŁuŻeJ, MoŻeSZ MNie SPiSaĆ, TyLKo W TyM NoTeSie ZNoWu, PoWóD: Bo StoJę Tu W DReSie, Na RoGu..."
na pierwszy rzut oka nie podoba mi sie ta wersja FMa w porównaniu do 2006. I te budżety transferowe, bez przesady...
mam podobne odczucia :/
pograłem troche dłużej, utwierdziłem się tylko w tym przekonaniu...i wróciłem do wersji 2006, do sprawdzonego sejwa z Atletico z 2016 roku Co do 2007 to przetestuje ponownie, jak pojawią sie jakieś patche
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Football Manager 2007 - 06/11/2006 20:09
Mam problem i mam nadzieje że ktoś może mi pomóc. Chcem do FM dodać koszulki do polskiej ligi ale nie moge. Robiłem to już na wszystkie sposoby i nic ( tak jak nakazują w instrukcji ). Loga klubów norlamnie wchodzą a kits'y nie Z góry dziękuje za pomoc
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: Football Manager 2007 - 07/11/2006 14:05
Talenty mowisz... gram Juventusem turun juz 3 sezon a moj sklad to... BR Kuszczak, OP Dani Alves, OŚ Kompany, OŚ Van Den Borre, DPŚ Angelo Palombo, PL Darijo Srna, PP Aaron Lennon, NŚ Ibrachimović, NŚ Rafael Sobis... i jak narazie bardzo dobrze idzie: pozdrawiam
Talenty mowisz... gram Juventusem turun juz 3 sezon a moj sklad to... BR Kuszczak, OP Dani Alves, OŚ Kompany, OŚ Van Den Borre, DPŚ Angelo Palombo, PL Darijo Srna, PP Aaron Lennon, NŚ Ibrachimović, NŚ Rafael Sobis... i jak narazie bardzo dobrze idzie: pozdrawiam
9 pilkarzami w 1 skladzie? domyslam sie ze niezle ci idzie a gdzie Obronca Lewy i Pomocnik srodkowy?
a co z Fifa 2007 ? i Pro evolution soccer ? to sa roweniez swietne gry
Wszystko ok, ale to nie managery
-----------------------------------------------
A tu "ściąga" dla mających dylematy przy zakupie/wyborze zawodników :
Najważniejsze atrybuty dla napastników: umiejętność grania bez piłki, ustawianie się, wykańczanie akcji, gra głową, technika, determinacja, szybkość, siła.
Najważniejsze atrybuty dla ofensywnego pomocnika: podania, błyskotliwość, kreatywność, strzały z dystansu, technika, drybling, szybkość, przyspieszenie, pracowitość, współpraca..
Odp: Football Manager 2007 - 15/11/2006 17:21
co do tej sciagi zalezy jak kto lubi grac. nie kazdy gra silnym napadziorem i dla mnie obronca srodkowy powinien miec dobra technike i odbior
(z ty napadziorem - nie jest to do tych, którzy mają zawodników w najsilniejszych klubach same 20, raczej dla slabszych klubów gdzie mamy zawodnikow slabych z 4 cechami mocnymi gdzie albo wybierzemy szybkosc, albo gra glowa )
Odp: Football Manager 2007 - 16/11/2006 21:38
ja dopiero co zaczełem przygode z 07, ale jak na te pare chwil to nie nażekam...pewnie za niedługo zobacze większe błedy, ale póki co zaskakuje mnie pozytywnie poziom.Zazwyczaj rozjeżdżałem przeciwników, a tymczasem idzie mi conajmniej średnio.
w sparingach przedsezonowych mimo wytestowania drużyny,starałem sie w paru meczach podbić wynik.Udało mi się raz wygrać na bodajże 5 spotkań.
Transfery:
Przybyli-Szczot,Sobociński,Wasiluk,Radujl,Piętka
Odeszli-paru brazylijskich kopaczy wystawiłem za 0 na liste jednak niema chętnych :/
człowiek odrazu inaczej sie czuje, gdy do Pogoni zakupywani są sami Polacy
Skład
Majdan-Celeban(Mineiro)Anderson Batata Cruz-Lilo Trałka Sobociński Radujl-Grosicki William
(Andradina niestety kontuzjowany na 2 miechy)
no i wyniki ligowe
Łęczna 4:2
Górnik 3:0
Widzew 0:1
Cracovia 0:0
no a teraz czas na Legie...czas na FM
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Football Manager 2007 - 19/11/2006 10:19
FM 07 ogólnie mi się podoba, chociaż zauważyłem sporo niedociągnięć (zbyt wysokie morale zespołu w pierwszym sezonie, przenoszenie zawodników do rezerw na określony czas, zaniżone budżety). Na szczęście za tydzień-dwa powinna wyjść pierwsza łatka, która naprawi wszelkie bugi. Czekam też na jakiegoś dobrego update'a, bo samemu nie chce mi się uaktualniać składów .
Odp: Football Manager 2007 - 19/11/2006 10:38
Ja w sumie zaczalem grac w fm07 wczoraj.Wzialem Pogon...i z tego co zauwazylem mecze sa bardzo wyrownane i nie mozna juz zrobic taktyki gdzie po 9;0 sie wygrywa W ogole dla Pogoni bardzo ciezko zrobic dobra taktyke.Poki co najlepsze rezultaty przynosi taka:OL-OS-OS-OP,DPS,PS-PS,OPL-OPP,NS
Skrzyslow pomocnicy stojacy oczko wyzej niz srodkowi i ze strzalkami do gory Pzdr.Ps.Tralka ma najlepsze statystyki:/
Odp: Football Manager 2007 - 24/11/2006 08:20
Trochę smutne jest to że reserczer Pogoni tak jak w tamtym roku udzielał się na tym forum tak w tym nas olał, ogólnie baza danych jest spieprzona, i z tego co się orientuje to jeśli chodzi o Pogoń to jakiś diametralnych zmian wraz z pathem[tak tak będzie w nim zawarte nowe składy] nie możemy oczekiwać, ogólnie na forum cm/fm udzielali się wszyscy reserczerzy odpowiedzialni za inne kluby ale za Pogoń... Nie... no nic, trzeba coś z tym zrobić.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.