Zgadza sie ale to nie wina tworcow gry tylko zarzadu, ktory zglosil biale jako podstawowe.
Co do samej gry to troche czcionka za jaskrawa bo razi w oczy, i troche nie potrzebne te "herby" przy nazwie klubu w widoku dzisiejszych meczow, ale po wyjsiu dodatkow moze jakos to bedzie wygladalo Pzdr
Odp: Football Manager 2007 - 23/10/2006 20:34
Posiada może ktoś jakąś łatkę aby były pokazane "obrazy" herbów a nie tylko same kontury.Chyba że coś trzeba w ustawieniach pogrzebać.
Odp: Football Manager 2007 - 23/10/2006 23:28
A ja mam prośbe, mógłby ktoś wrzucić na serwer tego cracka co jest w tym torrencie ? Ja juz wszystko zainstalowałem ale nie chce mi skopiować cracka :/
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
To brakujące archiwum jest zupełnie niepotrzebne wystarczy wejść w Win-rar lub win-zip i odtworzyć plik rzr-fm07001.00 i wtedy można go wypakować albo można też sprubować Total Commanderem
Odp: Football Manager 2007 - 24/10/2006 18:51
co do cracka: po zainstalowaniu obrazu w Daemonie w Moim Komputerze pojawia wam sie nowy naped "Football Manager 2007". Klikacie na niego prawym przyciskiem myszy i otworz. tam macie katalog "Razor". wchodzicie do niego i w nim znajduje sie crack!!!!!!!! teraz tylko kopiujecie go do folderu z gra, nadpisujecie... i gracie Pogonia... Pzdr
Odp: Football Manager 2007 - 24/10/2006 19:25
Jeżeli nie macie cracka to sprubójcie tym programem jeżeli jest obraz do tej gry to go zamontujcie w daemonie lub alcoholu i uruchomcie ten program kliknijcie Hide i gra powinna mykać. tym
Ostatnio edytowany przez: Stachura, 24 października 2006, 19:30 [1 raz(y)]
Kamil Stachyra - Napastnik i prawy pomocnik 9 meczy - 10 bramek
Marcin Nowacki - Ofensywny pomocnik ( polecam )
Robert Szczot - Lewy pomocnik co najmniej jedna systa w meczu
Odp: Football Manager 2007 - 27/10/2006 07:45
czesc, mam problem z odtworzeniem obrazu FMa przez alcohola 120%, wszystko jest ok do momentu kiedy karze mu zamontowac obraz na danym nosnika, on wlacza InstallShielda na ktorym jest napisane, ze szuka czegos tam do Javy, po baaaardzo dlugim czasie pokazal mi sie ten InstallShield na pasku zadan, ale nie po kliknieci uw niego nic mi sie nie pojawialo, potem po w menedzerze zadan Windowsa w procesach jest widoczny Setup Fm2007 PC.exe, no ale widze go tylko w tym managerze, nie ma ani na pasku zadan ani nigdze... co z tym zrobic? czekac dalej?
Mam taki problem: gdy piłkarze wroca z urlopów po rozegranu 1 sezonu, gra się zamyka. Czy ktoś z was też ma taki kłopot? Jeśli ktoś z was wie, gdzie leży przyczyna, prosze o pomoc.
Ostatnio edytowany przez: liga., 27 października 2006, 14:59 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.