Podobno bez patcha 12.0.3 jest problem z treningiem bramkarzy, sam na ta grę poświeciłem ledwo 15 minut, jak przysiądę na dłużej to pewnie znajdzie się parę błędów, jak co roku
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 02/11/2011 20:57
Mi smiga elegancko z patchem 12.0.3 od Skidrowów - Pogonią po słabszym starcie teraz (10 kolejka) 3 miejsce z kontaktem punktowym z viceliderem Arka odprawiona w Gdyni trójkę do jaja A Vuk, jak nie Vuk - miły chłop i strzela W ogóle tabela póki co podobna do naszej : 1 Piast, 2. Zawisza, 3 . POGOŃ ! Gwarantuję ,że na koniec sezonu zamienie miejscami Nasz MKS z Piastem
12 kolejek, komplet oczek, Djousse kot To tak pokrótce, później napiszę więcej
Tabela na jesień, na dodatek w Pucharze jestem w ćwierćfinale, 1-0 z Okocimskim, 3-0 z Widzewem, 4-1 z Lechem, w ćwierćfinale ze Stalą Rzeszów. Djousse 17 bramek, Edi - Petasz po 6, Spacerowicz i Kolendowicz 5.
12 kolejek, komplet oczek, Djousse kot To tak pokrótce, później napiszę więcej
Tabela na jesień, na dodatek w Pucharze jestem w ćwierćfinale, 1-0 z Okocimskim, 3-0 z Widzewem, 4-1 z Lechem, w ćwierćfinale ze Stalą Rzeszów. Djousse 17 bramek, Edi - Petasz po 6, Spacerowicz i Kolendowicz 5.
Awans raczej mam, fajnie byłoby zdobyć PP
Podziwiam umiejętności, mi idzie jak po grudzie (3-4 miejsce , ciągle dobijam do czołówki i trace punkty na... wyjazdach no bo jak inaczej ) Jak ustawiasz Donalda , że aż tak Ci strzela ? bo u mnie dramat gra ten chłopak
Donald 25 bramek (18 w lidze król strzelców), Wólek 12, Kolendowicz 7, Edi - Petasz 6, Sotirovic 5 (wyjebany w przerwie bo podpisal kontrakt z Jagą), Frączczak - Szałek 4, Ława 3, Lewandowski - Nildo (kupiony w przerwie zimowej) - Aka - Grocholski - Kucharski - Radler po 2, Kumada i Pietruszka po 1.
Edi kończy karierę, Ława też nie pociągnie, więc trzeba wzmocnić środek pomocy. Ligę Europy zaczynam od 3 rundy, ale i tak sukcesu nie wróżę
Ostatnio edytowany przez: On jest cienki!, 3 listopada 2011, 16:03 [2 raz(y)]
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 03/11/2011 16:55
W imieniu mojego kolegi, który robił Pogoń do FM-a 2012 proszę o komentarze odnośnie waszego zdania na temat odwzorowania zawodników etc. Pogoni.
Z góry dzięki !
W imieniu mojego kolegi, który robił Pogoń do FM-a 2012 proszę o komentarze odnośnie waszego zdania na temat odwzorowania zawodników etc. Pogoni.
Z góry dzięki !
Spacerowicz za dużo biega jak na niego
btw. jak robicie ze zawodnicy maja dobra kondycje, ciagle maja na poziomie 50 % ;/
Ostatnio edytowany przez: Ojciec Jima, 3 listopada 2011, 17:42 [1 raz(y)]
Z góry dzięki !
Piłkarze są ok może japońca bym jeszcze trochę podkręcił i dał większy potencjał.
Tylko frewkencja jak zwykle zjebana gram w ekstraklasie w czubie tabeli a na mecz przyłazi 6 tyś ludzi. W takim momencie by stadion pękał w szwach.
W I lidze przy awansie miałem prawie 10 tyś. ale teraz w Ekstraklasie spadło do 5-6 tyś. bezsennsu.
On też uzupełniał te dane dotyczące kibiców? Jak je zrobił?
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 04/11/2011 00:57
Z tą frekwencją to dziwne. Po 6 kolejkach mam 2 miejsce w tabeli w Ekstraklasie i poniżej 9 tysięcy nie schodzi mi. W 4 run. el. Ligi Europy ładne 0:6 w dwumeczu z Sevillą i odpadam.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.