Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 09/12/2010 16:15
Ja już niezłą ekipę złożyłem w Legii. Gram 3 sezon. W poprzednim awansowałem do LM, ale grupa Bayern,Real,Rubin była nie do przescia. Chociaż w 1 meczu pyknąłem Rubin 4-2. Za samo wejście do fazy grupowej jest 30 coś baniek, więc się opłaca. No i udało mi się ściągnąć do Legii Gudhjonsena, który strzela jak na zawołanie.
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 11/12/2010 15:08
Gram sobie Tottenhamem w ekipa nie do wyjebania na grze, zakładałem sobie spokojnie za 2-3 sezony zwojować ligę angielską i powalczyć w Europie. Poszło zdecydowanie lepiej niż przypuszczałem.
Screeny z drugiego sezonu, w którym obroniłem tytuł mistrza Anglii, obroniłem Puchar Ligi, wygrałem Tarczę Dobroczynności, oraz najważniejsze LM.
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 11/12/2010 18:31
Ja tam czekam aż wyjdzie dodatek ( bez błędów ) dający 2 ligi i 3 . Na cmrev dali taki co daje 2 , ale jest popsuty tam trening u-21 . Na centrumfm jest dodatek co daje 3 , ale też ma błędy .
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 29/01/2011 11:10
Jaka jest obecnie najbardziej aktualna wersja FM 2011 ? Tzn. w porównaniu do "czystego" FM - jaki patch potrzebny, jakie łatki i czy nowy crack trzeba wgrać żeby to wszystko działało ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Niestety uwidocznił się kiepski tryb życia Petita (trenowanie kondycji), ale przynajmniej czegoś się nauczył (Poziom dyscypliny), choć i w tym wieku lubi zaryzykować (Nastawienie)
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 28/05/2011 11:16
Problem przedstawia się następująco : Chce zagrać ze znajomymi w FM 11 przez internet i ciągle wyskakuje "Połączenie z serwerem niemożliwe" - oczywiście wszystko przy użyciu hamachi. Ale jeden ze znajomych jest w tej samej sieci i spróbowaliśmy czy nas połączy w sieci lokalnej - nic z tego... Miał ktoś taki problem i go rozwiązał ?
Problem przedstawia się następująco : Chce zagrać ze znajomymi w FM 11 przez internet i ciągle wyskakuje "Połączenie z serwerem niemożliwe" - oczywiście wszystko przy użyciu hamachi. Ale jeden ze znajomych jest w tej samej sieci i spróbowaliśmy czy nas połączy w sieci lokalnej - nic z tego... Miał ktoś taki problem i go rozwiązał ?
sprawdzcie czy macie tą samą wersje/uaktualnienie FMa
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.