Wersja Armada waży jedynie 800 mb po rozpakowaniu jest tyle ile być powinno, śmiga bez zarzutu jak komuś angielski nie sprawia problemu to może śmiało ściągać na dniach będzie pewnie spolszczenie, 5 listopada polska premiera więc pewnie dopiero wtedy się doczekamy.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 02/11/2010 13:03
Spolszczenie od Football Managera 2010 też powinno działać. Nie wszystko byłoby przetłumaczone, ale jak dla kogoś bez polskiego języka gra nie ma sensu, to jest sposób, żeby już pograć. W poprzednich wersjach tak było, że stare spolszczenie działało.
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 04/11/2010 18:49
A jak tam z błędami wygląda? Jakieś bugi już ogarnięte? Bo jeśli ma to wyglądać tak jak w poprzednich edycjach to ja wolę póki co się nie w******ć, poczekać trochę i zrobić sobie miły prezent na święta jak już będą ze dwa patche
jak ktoś ma jakiegoś torrenta działającego odrazu ze spolszczeniem i crackiem (jesli potrzeba) to miłoby było jakby się podzielił
KLIK tutaj masz, ale z chomika, działa wszystko elegancko
może coś źle robie, ale montuje obraz ze ściągniętego rara i jak chcę zainstalować to wyskakuje "uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3dx9_41.ddl...". Nie wiem, może coś źle robie, nie znam się Ktoś pomoże?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
jak ktoś ma jakiegoś torrenta działającego odrazu ze spolszczeniem i crackiem (jesli potrzeba) to miłoby było jakby się podzielił
KLIK tutaj masz, ale z chomika, działa wszystko elegancko
może coś źle robie, ale montuje obraz ze ściągniętego rara i jak chcę zainstalować to wyskakuje "uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3dx9_41.ddl...". Nie wiem, może coś źle robie, nie znam się Ktoś pomoże?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.