Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 29/11/2009 17:24
Kurwa a mnie wyjebią chyba bo jakie konsorcjum chce Pogoń przejąć i nowego menadzera dac , chodz narazie Pogoń 3 miejsce ma w tabeli i pokonałem lidera u siebie 3 : 1 więc zobaczymy ... Macie moze jakis piłkarzy do zaoferowania najlepiej z wolnego transferu
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 29/11/2009 18:31
Ja jestem w połowie sezonu.Najpierw było bardzo dobrze.W sparingach po 5 goli strzelałem itd. Na początku sezonu seria chyba 6 meczy bez porażki,a potem już tylko gorzej.Spadłem na 12 pozycje w tabeli,ale ostatnie 2 mecze wygrane i awans na 7 bodajże.Ogólnie w tabeli duży ścisk 1 i 10 miejsce dzieli z 7-8 pkt.Mam koło 30 bramek zdobytych ale straconych tylko o 3 mniej.Obrona nie gra nic.Jak napastnicy się nie postarają to mecz zazwyczaj w plecy.Może uda się jeszcze jakoś awansować
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 29/11/2009 19:28
Trzeci sezon trwa. Awans dopiero w drugim sezonie. Teraz w lidze w kratkę, po kilku kolejkach jedenaste miejsce. Słaby początek, ostatnie 3 mecze jednak bez porażki więc chyba wszystko wraca do normy. Niespodziewałem się jednak tak dobrej gry w Pucharze Europy, Sampdoria i Anderlecht pokonane, a w grupie czekają mecze z Fiorentiną, Heerenveen i Bursasporem.
W drugim sezonie natomiast, poza awansem, również sensacyjne zwycięstwo w Pucharze Polski, a w obecnym zdobyty Superpuchar.
1. Jacob Mulenga- napastnik z Utrechtu moze nie ma oszalamiajacych statystyk ale obecnie w polowie sezonu na 16 wystepow 16 bramek wiec nie tak zle
2.Mohammed Abubakari- solidny defensywny pomocnik z PAOK odrazu wskoczyl do pierwszej 11
3.Alejandro Faurlin- srodkowy pomocnik sciagniety z Q.P.R
4.Donny Gorter- lewy pomocnik(obronca) tylko kiepskie ma staty jak na obronce sciagnalem go z NAC Breda
5.Artur Krysiak- bramkarz, Birmingham pozyblo sie go. U mnie podstawowy bramkarz od trzech sezonow
6.Tim Breukers- prawy obronca, pomocnik przeszedl do mnie z Heraclesa
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 30/11/2009 23:20
W pierwszym meczu w LM wygrałem u siebie z Kopenhagą mając na początku trochę problemów 3:1, w drugim meczu mega niespodzianka w Londynie wisiała na włosku bo prowadziłem z Arsenalem 2:1, w 87 min. wyrównali, ale remis też mega cieszy (uprzedzam pytania, bez żadnych save'ów)
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 01/12/2009 01:33
Uf, bo inaczej nie mogę tego opisać
1 sezon w ekstraklasie i odrazu mistrz. Nie powiem było bardzo ciężko. Jak widać walka była do ostatniej kolejki. Cieszy strzelona liczba bramek, poprawić będę musiał obronę troszkę i będzie dobrze Klik
Taktyka raczej normalna + stosowanie się do wskazówek + swoje własne kalkulacje. Czasem grałem 4-5-1 z Wisłą czy Lechem i maksymalna obrona częstochowy Klik
Co do grajków. Jak widać rewolucyjnych zmian nie ma. Większość to zmiany z przodu, ale się udało
Tricovski - 1/2 sezonu grzał ławę bo w niego nie wierzyłem, przyszło co do czego wygrał parę meczy
Nikao - zajebisty młodzian, zarekomendowany przez Klr - swoją drogą dziękówa
Lebedyński - strzelał co miał strzelać, parę meczy słabszych, ale ogólnie swoje robił
Petasz - w 1 lidze z wolnych nic, w Ekstraklasie praktycznie wszystkie bramki to wolne
Koman - fajnie się rozegrał, czyści w polu
Rogalski - dużo lepszy od Pietruszki
Co do obrony nie ma co pisać bo nie dane było mi zrobić tranferów związanych z obroną, a mimo to chłopaki na przemian się spisywali.
No i aby zdobyć tego mistrze przeżyłem kilka takich hardcore'ów
Po jesieni jak widać po zdjęciach na dole 1 miejsce w tabeli jest i 3 miejsce w LM, więc w Uefa gram dalej. W PP odpadłem z Polonią w 3 rundzie. Chinyama i Miki robią z obrońcami co chcą, Nowak bardzo dobrze ogarnia w pomocy. Gramy dalej
Wie ktoś może czy wyszedł już nowy patch? Miał pojawić się jakoś na początku grudnia. Wkurwia już zachowanie obrońców i niecierpliwie czekam na patch poprawiający ten element...
Naprawione:
- Brak wolnej pamięci przy przejściu do meczu (u niektórych użytkowników)
- Wyrejestrowywanie się gry w wersji zabezpieczonej Unilokiem
- Crash na Macach związany z błędem wczytywania pliku dźwiękowego
- Rzadki crash w panelu taktycznym
- Rzadki problem z błędnymi wynikami
- Niezbyt częsty crash przy reakcji na czerwoną kartkę
Na łatkę 10.2 trzeba jeszcze poczekać ...
Ostatnio edytowany przez: ted, 6 grudnia 2009, 12:03 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.