Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 04/11/2009 17:58
Uf 2 miejsce i awans koncowka ligi to jakas masakra pelno kontuzji,nic nie grali ,ledwo co awansowalem...z nowych zawodnikow polecam Udarevica w polowie sezonu za free jest dobry solidny obronca..wpakowalem tez 500tys w Bartosza Iwana z GKS-u i gosciu nic niegra wiec kasa poszla sie jeb... PEtasz tez poczatek sezonu niezly a im dalej tym gorzej, Pilkarze sezonu zdecydowanie Koman i Nowak(sr. 7.34). Do wywalenia Kolc,Przytula, Ropiejko ,Kowal i Iwan. Co ciekawe Rydzak coraz lepiej wygladal pod koniec sezonu(statsy) moze w nowym sezonie cos blysnie
Niema kasy,jeszcze przelalem z placowego na transfery ledwo to Trzeciakiewicz chcial przyjsc(ale przyszedl) za miesiecznie 500zl, niby moge sporo tych z ghany ale niemam jak placic,wiec ci najlepsi niechca przyjsc..
Heh...wlasnie mam ten sam problem bo 2 miejsce po rundzie jesiennej i -300 tys na koncie, nie widze mojej gry w ekstraklasie- jesli awansuje oczywiscie
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 04/11/2009 19:33
Prośba - zapodajcie nazwisko jakiegoś porządnego napastnika za którego najlepiej nie trzeba płacić, a jeśli to mało. Tacy na pewno są, a napastnik mi konieczny, bo grają strasznie nierówno. Raz błyśnie Jarka, raz Prędota, raz Dziuba, raz Zubanovic - reszta gówno gra
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 04/11/2009 20:02
Takiego napastnika nie ma Na początku co prawda dostępny jest Smolarek za darmo, ale on chce dużą gażę, więc nie ma szans na jego pozyskanie. Trzeba grać tym co się ma. Ewentualnie wybrać Chelsea i przebierać w zawodnikach.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Prośba - zapodajcie nazwisko jakiegoś porządnego napastnika za którego najlepiej nie trzeba płacić, a jeśli to mało. Tacy na pewno są, a napastnik mi konieczny, bo grają strasznie nierówno. Raz błyśnie Jarka, raz Prędota, raz Dziuba, raz Zubanovic - reszta gówno gra
To ja Cię zaskoczę u mnie najlepszym napastnikiem jest ...Kowal ;D - 13 bramek a drugi Prędota i Miki z 6 bramkami . Ja ogólnie preferuje szybkich napastników dlatego wybrałem Kowala. Trochę denerwujące jest to że nie wykorzystuje wielu sytuacji ale jest szybki a jak zauważyłem szybkość jest jedną z najważniejszych cech napastnika akurat w 2 lidze - próbowałem kupić brazylijczyka z "prędkością " 19 ale się nie udało ;D.
Sezon zakończyłem na 2 miejscu za Górnikiem ze stratą aż 11 pkt. i z przewagą 6 pkt nad Podbeskidziem . o dziwo z ligi spadł Widzew looolllll. Grał ktoś już 2 sezon i wie czy PP jest rozgrywany
Dalibor Duspara, za free przyszedł do mnie Szymon Kaźmierowski z Polonii, spytaj o wypożyczenie Wojciecha Trochima z Legii.
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 04/11/2009 20:10
Z nowych na Ekstraklase: Victor Gyan , Prince Antwi , Gorkiewicz , Trzeciakiewicz, Gerdas Aleksa...szczegolnie dwoch pierwszych z Ghany wartych uwagi obaj za Free a Victor Gyan po podpisaniu kontraktu wart 2mln zl!! przy wieku 18 lat wiec chyba jakiegos talenciaka znalazlem Ogolnie ciezko cos skrecic na ekstraklase przy zerowyn funduszu...
Przed chwila pierwszy mecz ligowy w ekstraklasie,ciezko ale da rade wygrac Lebedynski ladnie do gory wyskoczyl(statsy) juz 5mln zl wart, w sparingach co mecz bramka i w 1 ligowym tez sie popisal, warto na niego stawiac.
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 04/11/2009 20:28
Właśnie przed sekundą wygrany sparing z Piastem Gliwice 3:1, bramki 2x Jarka i Rydzak. Właśnie problem się potwierdza - w ostatnich 3 meczach Jarka bez goli, tu nagle sparing (wystawiłem do pierwszego składu tylko ze względu na kontuzje) i 2 gole. Rydzak za to z czasem się ogrywa więc nie sprzedawajcie go.
Ściągnąłem Bono na testy, jak na razie w pierwszym meczu ładnie. Dzięki Krzaku, wypróbuję wszystkich.
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 04/11/2009 22:53
Cóż mnie również udało się awansować, tak dość pewnie ale forma i styl niespecjalnie mnie zadowalają straszna huśtawka nie ogarniam jeszcze do końca. Wygrywam 3 mecze z rzędu z czołówką żeby u siebie przejebać z leszczami, albo mecze gdzie grajkowie kopią się w czoło a wygrywają z tymi leszczykami po strasznym farcie. Dużo pomógł sprowadzony na zasadzie wypożyczenia Zwodziński z GKS B., w obronie Udarevic wymiatał z Morycem na środku, Petasz najlepszy asystujący ligi. Lebedyński wybranym drugim juniorem w lidzie, 21 bramek. Dziuba Predota Ropiejko nieczynni zupełnie. Zobaczymy co dalej na dziś już starczy wrażeń ;]
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 05/11/2009 09:22
Co jak co ale jak wyjdzie porzadny update to chyba gra Mikiego sie skonczy bo u mnie rowniez ma srednia bramek na poziomie Eto'o czy Ibrahimovicia Co mecz bramka albo i dwie.. Mam koniec rundy a on ma wiecej bramek niz meczy! Przepompowali go i to znacznie Pozostalych graczy mam praktycznie takich jak polecacie z tym ze Ropiej gra najlepiej z reszty napastnikow poza Mikim a wiekszosc go wywala No i Bono super! Juz chce go i Legia i Wisla! A Rogalski tez wiecznie kontuzjowany u mnie z kontuzji w kontuzje :/ W tym sezonie raczej nie awansuje bo chyba Widzew z Gornikiem beda poza zasiegiem bo wygrywaja mecz za meczem.. Koniec rundy jestem 3 z 6pkt.straty do Gornika. U siebie gralem z oboma zespolami i z Gornikiem 0-0 przy masie okazji Zabrzam a z Widzewem 0-2 ale moglo byc wiecej..
PS widze ze na zdjeciach nie macie facepackow i logopakow... Z 09 wszystkie elegancko dzialaja wiec polecam caly folder grafiki skopiowac z 09 do 10 i gra bedzie jeszcze piekniejsza
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Przed chwila pierwszy mecz ligowy w ekstraklasie,ciezko ale da rade wygrac Lebedynski ladnie do gory wyskoczyl(statsy) juz 5mln zl wart, w sparingach co mecz bramka i w 1 ligowym tez sie popisal, warto na niego stawiac.
A gdzie Olo ?
tak apropos mógłby ktoś wrzucić screena zrobionego podczas rozgrywania meczu, chodzi mi o to jak wygląda ten tryb, który z piłkarzy na samym początku gry ma najlepsze i najsłabsze noty/wskażniki/umiejętności.
A gdzie Olo ?
tak apropos mógłby ktoś wrzucić screena zrobionego podczas rozgrywania meczu, chodzi mi o to jak wygląda ten tryb, który z piłkarzy na samym początku gry ma najlepsze i najsłabsze noty/wskażniki/umiejętności.
Olo niestety dupy daje...u mnie w 1 lidze cieniowal,choc pewnie dlatego ze 4-4-2 niezbyt taktyka dla niego...ale w skladzie trzymam i czasami na koncowki wpuszczam.
Przynajmniej 4 mecze ktore sam Petasz z wolnych albo strzalow z daleka mi wygrywa) Ogolnie nie jest zle, przewaznie gram defensywnie i kontry jedyny sposob chyba na gre tym skladem w ekstraklasie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.