Odp: Football Manager 2007 - 06/08/2009 14:32
pobrałem najnowsze uwaktualnienie drużyn i uwaktoalnienie 2ligi do fm 09 ze strony http://www.cmrev.com/ i obydwa pliki nie mogę rozpakować winrarem...czy u was jest podobnie?pokazuje błąd ze jest cos uszkopdzone
Odp: Football Manager 2007 - 06/08/2009 22:03
U mnie bez problemu sie rozpakowalo Winrarem. W zasadzie to nawet polecam to uaktualnienie! Jedyne co moze draznic to po kilku sezonach newgeni maja wszyscy portugalskie imiona (pedro, alvaro)
Po pierwszym sezonie lepiej być nie mogło, z 12 pozycji prognozowanej przez media wywalczyłem awans, cały sezon na dużym minusie jeżeli chodzi o wynagrodzenia. Słaba frekwencja tylko 3,5 tyś także w tym względzie człowiek tworzący uaktualnienie nie popisał się na szczęście w Ekstraklasie wygląda to już lepiej Poziom bardzo wyrówany jak widać 5 drużyn walczących o awans. Z czołówką miałem strasznie dziwne mecze oni cisnęli ja strzelałem (niby o to chodzi) cóż teraz jestem w trakcie przygotowań do nowego sezonu. Prognoza mediów 16 miejsce... W oczekiwaniach od zarządu wybrałem środek tabeli zobaczymy jak będzie. Kasy na transfery 97 tyś zł, także znowu trzeba będzie szukać grajków za free.
Ostatnio edytowany przez: D., 7 sierpnia 2009, 22:15 [1 raz(y)]
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Mowa jest o tym, na uaktualnieniu o którym mówisz Pogoni nie ma w 1 lidze, choć to nie problem zamienić drużyny - mimo wszystko polecam powyższe uaktualnienie.
A tak przy okazji ktoś wspominał o tym że nowo przychodzący piłkarze mają portugalskie imiona itd. u mnie po pierwszym sezonie nowi juniorzy mają polskie - jedyne co drażni to fakt, że większość jest czarna, ale zawsze można wyłączyć opcje z twarzami i jest spokój jak komuś przeszkadza.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
PS: Wie ktoś jak zrobić żeby jakieś zdjęcie Pogoni było w tle ? Bo była ostatnio do ściągnięcia paczka z logami i tłami (ta podmianka z Portugalią) ale o Pogoni oczywiście zapomnieli.. Samo wrzucenie do foldera chyba nie wystarczy.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.