Odp: Football Manager 2007 - 16/12/2008 20:29
A ja mam pytanie odnosnie 07...a mianowicie...potrzebuje nazwy programu, ktory oszukuje cd-rom...wiem, ze ikona byla czaszki..z gory dzieki za pomoc!
Odp: Football Manager 2007 - 20/12/2008 15:14
ściągnąłem tego patcha i przy próbie włączenia fm'a pojawia mi się takie coś - podobno potrzebny jest crack do tego patcha, ale jak narazie nigdzie go nie ma.
Odp: Football Manager 2007 - 20/12/2008 15:30
Do każdego kolejnego patch`a potrzebny był nowy crack zatem innych rozwiązań po prostu nie ma. A na takowego pewnie poczekamy jeszcze trochę. Także wszystkim piratom wypada odpuścić sobie grę na jakiś czas.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Football Manager 2007 - 24/12/2008 14:04
Ja nie wiem co za problem z tym crackiem macie. Kupując oryginalną grę jest możliwość zainstalowania jej na 5 komputerach, fm09 kosztuje około 80 zł czyli wychodzi plus minus 16 zł na głowę, chyba nie problem się skrzyknąć. I kończą się problemy z oczekiwaniem na crack pod kolejny patch
Ja nie wiem co za problem z tym crackiem macie. Kupując oryginalną grę jest możliwość zainstalowania jej na 5 komputerach, fm09 kosztuje około 80 zł czyli wychodzi plus minus 16 zł na głowę, chyba nie problem się skrzyknąć. I kończą się problemy z oczekiwaniem na crack pod kolejny patch
Masz rację, chodź 09 jest zbugowana najbardziej z powstałych części. Według mnie nie opłaca się kupować teraz oryginalnej gry, dopóki nie wyjdzie ostatni patch, w którym będzie poprawione wszystko i będzie można grać bez asysty bramkarzy i bez Groclinu w Pucharze Uefa...
Masz rację, chodź 09 jest zbugowana najbardziej z powstałych części. Według mnie nie opłaca się kupować teraz oryginalnej gry, dopóki nie wyjdzie ostatni patch, w którym będzie poprawione wszystko i będzie można grać bez asysty bramkarzy i bez Groclinu w Pucharze Uefa...
Błędy z Groklajnem i asystami bramkarza rozwiązuje patch 9.2.0 ale pozostawia wiele innych błędów niestety, ja jestem w trakcie urlopu od fm dopóki nie wyjdzie patch kolejny.
Odp: Football Manager 2007 - 29/01/2009 00:45
Ja mam z kolei problem od odinstalowania Fm09. Teraz instalujac, nie chce mi zlapac patch 9.2.0 Wszystkie jakie sciagalem dotac wyskakuja jakies bledy w rozpakowaniu 30 albo 56 pliku. Ma ktos link do pelni sprawnego ?
Odp: Football Manager 2007 - 06/02/2009 16:25
Ma ktoś może jakiś sprawdzony link skąd pobrać uaktualnienia do FM2008 Bo coś nie moge znaleźć, a chętnie uaktualniełbym sobie składy. Z góry dziękuje.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.