| Autor | | Wiadomość |  | 
 | 
	|  | 
	|  |  | 
	|  | 

|  Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 03/02/2004 18:12 a mozebyscie chlopaki zrobili nowa sonde
  ta juz z lekka nieaktualna...moze przykladowo <Czy uważasz, ze Pogoń Szczecin potrzebuje wzmocnień przed rundą wiosenną  >... <- pytanko to bedzie jak najbardziej na miejscu, bo po tym jak zobaczylem na oficjalce, ze prawie polowa kibicow uwaza, iz obecny sklad GWARANTUJE I lige, to mnie kurwica trafila... |  
			| 

|  | 
	|  |  | 
	|  |  | 
	|  |  | 
	|  |  | 
	|  |  | 
	|  |  | 
	|  | 

|  Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 06/02/2004 20:46 tylko dla tego, że nie jest to forum Lecha Poznań i nie ma z nim nic wspólnego !!!

można ustalić, że na forum porusza się sprawy różne (Hyde Park)  i  dotyczące Pogoni Szczecin (klub,działacze,piłkarze,kibice,transfery) i tego co się w około niej dzieje, klubów związanych mniej lub więcej z naszym regionem ( Błękitni,Flota itp.) czy przez stosunki przyjacielskie ( Legia). Ważne są też bezpośrdnio losy zespołów, które odgrywają znaczącą role w rozgrywkach ( wycofanie KSZO, potencjalnie Błękitnych).
 A tak wrzucając temat o Lechu ( wiadomo jakie są stosunki między kibicami Pogoni i Lecha ) mozna powiedzieć, że nikt by się nad tym nie zagłębiał tylko powiedział co sądzi o tej sprawie.
 i uwierz mi nie byłyby to ciekawe sformułowania i słownictwo a tylko podsycanie jakiś animozji między kibicami i tyle
 Czy jak Pogoń ogłosiła upadłość kibice Lecha założyli na swoim forum temat, że szkoda im Pogoni itp - wątpie
  Fakt faktem mecze między Pogonią i Lechem są ozdobą polskiej ligi.
 Ale ich sytuacja to inna sprawa, po co rozkręcać ten temat.
 Takie kluby jak Widzew,Ruch,GKS Katowice i wiele innych ma swoje problemy od dawna i nikt nie zakłada tematów, że dany klub ma problemy i co ktoś ma o tym sądzić ?
 Lech na pewno sobie da radę i coś wymyślą ??

mam nadzieje, że moja odpowiedź jest wystarczająca i w jakimś stopniu zrozumiana

pozdrawiam
 |  
			| 

|  | 
	|  | 

|  Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 06/02/2004 21:05 > Mam małe pytanko...czy nie można by usuwać kont użytkowników, którzy go nie
 > używają powiedzmy przez 6 lub 12 miesięcy...pokazywało by to w miarę prawdziwą
 > liczbę obecnych użytkowników...
 pzdr.

Ponawiam pytanie, bo przeszło bez echa...i przepadło
 |  
			| 
 Dziękuję
   |  | 
	|  | 

|  Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 06/02/2004 21:13 > > Mam małe pytanko...czy nie można by usuwać kont użytkowników, którzy go nie
 > używają powiedzmy przez 6 lub 12 miesięcy...pokazywało by to w miarę prawdziwą
 > liczbę obecnych użytkowników...
 pzdr.

Ponawiam pytanie, bo przeszło bez
 > echa...i przepadło

christoph zostało to przekazane osobie odpowiedzielnej za to i obiecuję zająć się tą sprawą, ale dopiero za parę dni z powodu wyjazdu

pozdrawiam
 |  
			| 

|  | 
	|  |  | 
	|  |  | 
	|  | 

|  Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 06/02/2004 23:05 > tylko dla tego, że nie jest to forum Lecha Poznań i nie ma z nim nic wspólnego
 > !!!

można ustalić, że na forum porusza się sprawy różne (Hyde Park)  i
 > dotyczące Pogoni Szczecin (klub,działacze,piłkarze,kibice,transfery) i tego co
 > się w około niej dzieje, klubów związanych mniej lub więcej z naszym regionem (
 > Błękitni,Flota itp.) czy przez stosunki przyjacielskie ( Legia). Ważne są też
 > bezpośrdnio losy zespołów, które odgrywają znaczącą role w rozgrywkach (
 > wycofanie KSZO, potencjalnie Błękitnych).
 A tak wrzucając temat o Lechu (
 > wiadomo jakie są stosunki między kibicami Pogoni i Lecha ) mozna powiedzieć, że
 > nikt by się nad tym nie zagłębiał tylko powiedział co sądzi o tej sprawie.
 i
 > uwierz mi nie byłyby to ciekawe sformułowania i słownictwo a tylko podsycanie
 > jakiś animozji między kibicami i tyle
 Czy jak Pogoń ogłosiła upadłość kibice
 > Lecha założyli na swoim forum temat, że szkoda im Pogoni itp - wątpie
  Fakt
 > faktem mecze między Pogonią i Lechem są ozdobą polskiej ligi.
 Ale ich sytuacja
 > to inna sprawa, po co rozkręcać ten temat.
 Takie kluby jak Widzew,Ruch,GKS
 > Katowice i wiele innych ma swoje problemy od dawna i nikt nie zakłada tematów,
 > że dany klub ma problemy i co ktoś ma o tym sądzić ?
 Lech na pewno sobie da
 > radę i coś wymyślą ??

mam nadzieje, że moja odpowiedź jest wystarczająca i w
 > jakimś stopniu zrozumiana

pozdrawiam

nie no spoko , specjalnie zamiescilem ten temat w dziale hyde park pozatym liczylem na wyrozumialosc forumowiczow i nie sondze ze pojawilyby sie jakies wulgarne i nie stosowne posty.Pozatym temat wzbudzil jakie stam zainteresowanie bo juz sie odezwala do mnie na gg osoba ktora byla zainteresowana tym tematem. Sytuacja Lecha jest wyjatkowa,ale dobra koncze juz....
 pozdro.

|  
			| 
 O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
 |  | 
	|  |  | 
	|  | 

|  Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 08/02/2004 14:48 > > w sumie dział GSM jest zajebisty jak na niego patrzę... looknijce czy wam tez
 > nic nie działa czy to ja ma jakiegoś korka...

Rozumiem, że ktoś mi odpowie za
 > najbliżesze Millenium...                               :-)

dobra, zlituje sie nad Toba
  PogońGSM u mnie tez nie dziala. |  
			| 

|  | 
	|  |  | 
	|  |  | 
	|  | 

|  Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 17/02/2004 19:28 poinformowalem kilera na ten temat, przykro mi ze zmiana serwera te grafiki juz nie beda aktywne, a umieszczenie ich na nowym jest nie mozliwe poniewaz u nowego providera jest na ilosc transferu na stronie, a ze statystyk ktore przegladaem takie gifki zajmuja duzo, poniewaz ma pare osob je i takze na paru forach..... przykro mi...

pozdrawiam
 |  
			| 

|  | 
	|  | 

|  Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 18/02/2004 16:39 > Czy jak Pogoń ogłosiła upadłość kibice Lecha założyli na swoim forum temat, że szkoda im Pogoni itp - wątpie

żebyś się nie zdziwił...
 poza tym chyba nie w tym rzecz. kurwa od jakiegoś czasu dziwne zwyczaje ktoś tu przynosi...
 przecież od tego jest Hyde Park żeby tam sobie można było podyskutować !!! między innymi o sytuacji w innym klubie / klubach ... a jeśli temat mają być usuwane dlatego że komuś się on nie spodobał to ja kurwa już wlasnym oczom nie wierze... więc może ja spytam dlaczego został usunięty ten temat o którym mowa ?!! Bo bynajmniej twoje powierzchowne uzasadnienie "tylko dla tego, że nie jest to forum Lecha Poznań i nie ma z nim nic wspólnego !!!"  mnie nie satysfakcjonuje...baaa... powiem więcej - jest poprostu śmieszne...

> można ustalić, że na forum porusza się sprawy różne (Hyde Park) i dotyczące Pogoni Szczecin
 > (klub,działacze,piłkarze,kibice,transfery) i tego co się w około niej dzieje, klubów związanych mniej
 > lub więcej z naszym regionem ( Błękitni,Flota itp.) czy przez stosunki przyjacielskie ( Legia). Ważne są
 > też bezpośrdnio losy zespołów, które odgrywają znaczącą role w rozgrywkach ( wycofanie KSZO,
 > potencjalnie Błękitnych).
 > A tak wrzucając temat o Lechu ( wiadomo jakie są stosunki między kibicami Pogoni i Lecha ) mozna
 > powiedzieć, że nikt by się nad tym nie zagłębiał tylko powiedział co sądzi o tej sprawie.

no teraz to przesadziłeś buahahaha... w takim razie idąc Twoim tokiem rozumowanie (
  ) powinniście zbanować / usunąć 98% tematów / postów jakie kiedykolwiek zaistniały na tym forum bo przecież nikt się w nie nie zagłebia tylko pisze co o danej sprawie sądzi. 
 > i uwierz mi nie byłyby to ciekawe sformułowania i słownictwo a tylko podsycanie jakiś animozji między kibicami i tyle

... jeśli nie podobały Ci się wulgarne wypowiedzi to od tego jesteś Administratorem / Moderatorem żeby je ewentualnie ocenzurować znakami zastępczymi takimi jak np. "*****" albo "....." czego zresztą nigdy tu się nie praktykowało bo nikomu to nie przeszkadzało widocznie...

> Fakt faktem mecze między Pogonią i Lechem są ozdobą polskiej ligi.
 > Ale ich sytuacja to inna sprawa, po co rozkręcać ten temat.

Po to że do zakładania tematów w jakimś celu dano również prawo normalnym użytkownikom a nie tylko Adminom (na tym mniej więcej polega działanie forum) i  ktoś miał na to ochotę, a inni użytkownicy zechcieli się przyłączyć do dyskusji.

czasy cenzury nadchodzą, a to mi się niepodoba wcale...
 co to jest do chuja "fałpeelka" ?!! czy może stare dobre PogonOnline ?!!

[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-02-18 16:54]
 |  
			| 
 Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
 |  | 
	| - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
 - 7
 - 8
 - 9
 - 10
 - 11