Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 16/08/2008 17:26
a co sądzicie o drugiej grupie piłkarzy ręcznych grupie b? paradoksalnie Polakom opłaci sie wysoko przegrać z Francją (trzeba kalkulować-za dużo wygrywaliśmy meczy o nic, w późniejszej fazie zdało sie to psu na bude) wtedy trafimy na Islandie-która leży nam jak nikt ,lub rewelacje,przynajmniej dla mnie Koree pd,a umikniemy Niemców (nie gadajmy że chcemy na nich trafić,bo to slogan) Duńczyków bądź Ruskich...
|
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 16/08/2008 17:28
to samo będzie w pływaniu i wielu wielu innych dyscyplinach co Polacy zawiedli...
|
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 16/08/2008 17:34
aaa jeszcze jedno http://pekin.onet.pl/167337,1267681,33859,0,0,tabele.html?tab=7044
przejrzyjcie sobie wszystkie kategorie mężczyzn. nadal uważacie za faworyta Kołeckiego i Dołęge? a swoją drogą ciekaw po olimpiadzie jestem jak to nagle korzeń rzeń szenia pomagał chińczykom we wszystkim-ciężary,pływanie,kajaki etc... bo w innych jak boks,judo,zapasy,gimnastyka,skoki do wody etc pomagają im sedziowie. olimipiada i fair play to pusty frazes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 17/08/2008 12:27
ten koleś chyba potrzebuje psychologa
"To nieprawdopodobne. Amerykanin Matthew Emmons, prowadzący zdecydowanie przed ostatnia kolejką strzeleckiego finału karabinu dowolnego - trzy postawy, w ostatniej serii strzelił tak fatalnie, że wypadł poza podium.
To aż trudne do uwierzenia, ale Emmons, trafiający z regularnością szwajcarskiego zegarka dziesiątki, w ostatniej kolejce zaliczył zaledwie 4,4 pkt. Ostatecznie ukończył rywalizację na 4. pozycji.
Przed czterema laty Emmons również prowadził w finale, ale w ostatniej serii oddał strzał do niewłaściwej tarczy i sędziowie zaliczyli mu zero, co spowodowało spadek na ostatnią, ósmą pozycję."
|
POGOŃ 100% SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 17/08/2008 14:44
a Ziólkowski...no coż..a Kołecki to zawsze mój faworyt,szkoda że "tylko" srebro..i ten Kazach i jego łokieć..
|
|
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 17/08/2008 15:15
i jeszcze słówko-riposta byla zenujaca-kolesiostwo z zwiazku zrobilo z niej alkoholiczke. kurwa mam nadzieje ze to precedens i namowa do śmiałości zawodników z innych dyscyplin i posypia sie glowy wszystich dziadkow lesnych i całego tego betonu,któremu wydaje sie że jest nie do ruszenia
|
|
|
|
|
|
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 18/08/2008 13:07
no i prosze gruchała z kolezankami daly ciala, ale juz sie usprawiedliwily i jest cacy...faktycznie wynika, ze w polskim zwiazku nie dzieje sie za dobrze, ale to nie trener ani prezes przegrali jedna z walk w 1/4 z usa 0:7 i to nie oni osmieszyli sie w turnieju indywidualnym...poza tym po tymze wlasnie turnieju to gruchala mowila ze jest juz za stara i nie ma motywacji do walki...no koment. Nie bronie zadnych prezesow dyrektorow itd itp ale zawodnicy powinni miec odwage powiedziec: spieprzylismy, przepraszamy, a nie od razu szukac wymowek...
ps Lozano juz wie z kim zagramy w cwiercfinale klik
|
Ból przemija, chwała pozostaje!
Szczecin - niezwykłe miasto, niezwykła historia
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6