Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 23/08/2008 17:10
a Nurowski sie cieszy-słyszeliście jego wywód? tak to brzmiało jakbyśmy wygrali klasyfikacje medalową. oj siłą tylko mozna ich odsunąć od żłoba,ewentualnie zejście naturalne- same listkiewicze siedzą na tych posadkach...
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 23/08/2008 20:28
A odnośnie Igrzysk to poszukuje piosenki tej co występuje przy dekoracji jak wręczają medale w tle dekoracji bardzo mi zależy jak by ktoś ja miał niech napisze tytuł albo link dał.
pozdrawiam
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 25/08/2008 22:02
no i koniec...
zakonczenie, bynajmniej wg mnie o wiele mniej ciekawe niz samo otwarcie. igrzyska napewno przejdą do historii..jak każde. były nietypowe...jak każde. dla nas niestety bez rewelacji...jak każde(?) szkoda niewykorzystanych szans...dzieki tym, którzy niezawiedli i szacunek tym co sprawili niepsodzianki. jedyne pozytywy(?) to takie, ze coś się niby ruszyło, coś się zaczeło mówić ze jest nie 5. pytanie tylko czy sie mówiło zeby mówić, zeby wybielić siebie, czy zeby faktycznie coś pozmieniać...
zobaczymy za 4lata w Londynie
a tymczasem, ciach w temacie
pzdr!
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 28/08/2008 16:58
pewnym pozytywem tych igrzysk jest to,że laliśmy zespołowo kadry narodowe Rosji i Niemiec a nikt tego nie podkreślił,dla przypomnienia w siatke Niemcy 3:0 a Rosje 3:2, a w ręke Rosjan chyba 29:28...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.