Wiem, że w przypadku kablówki była kiedyś taka zasada, że nawet jak jej nie chcesz to powinni ci zagwarantować podstawowe kanały, bo nie pozwalali stawiać własnych anten na dachu (właśnie na Twojej ulicy tak było), ale jak jest teraz to nie wiem. Co do internetu w UPC to moge polecić, mam już od 1,5 roku i może 1-2 dni netu nie było.
Odp: Kablówka+ Net - 24/06/2006 12:43
Ja mam jakis zestaw z Chello ( UPC ) kablówka (pakiet C ) + internet ( szybkosc 1mb) place 120zł ... etraz jakas promocja jest i taniej wiec zadzwon i popytaj
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: Kablówka+ Net - 24/06/2006 13:15
Podstawowy pakiet to kosztuje chyba jakieś 7 zł. 50 zł to kosztuje pakiet C z ponad 50 kanałami.
Najtańszy net z UPC to 59 zł za 256 Kb ale jak napisano powyżej są zawsze jakieś promocje dla nowych. Net z UPC mogę zdecydowanie polecić, jest w zasadzie bezawaryjny.
To masz stary w kurwe chujowa "antene pokojowa". Moja lapie tvp1, tvp2, tvp3, polsat, tvn i tv4. Sam drut nie wystarczy, sygnal musi byc wzmoncniony. pozdro
tez mam smsneta i calkiem dobry jest. w prawdzie mogliby zwiekszyc limit dzienny (jest 2gb) i upload (jest 128kbit/s) ale poza tym nie narzekam. net jest caly czas a jak nawet nie ma to telefon i zaraz jest
jak sciagam rozne rzeczy ostatnio to tak obserwuje jakie lacza inni ludzie maja. rekord jak na razie to jest typek ktory sciagal 1,5mb/s i wysylal podobnie
mam z nitka.net za 512 płace 59 zł...od pol roku nie zdarzyła się zadna przerwa..instalacja kosztuje zybla..a tak pozatym mają własny serwer DC++ i jest w sieci ok 5000 osób wię film sciąga mi się do 8 minut
moja dziewczyna ma też neta w nitce i nie jest tak wesoło, po ostatnich burzach non-stop przerwy w działaniu, w końcu po tygodniu spece wpadli na to by zmienić switcha...inna sprawa to dc++ na prawdę spore zasoby
Odp: Dostawcy internetowi ... - 26/06/2006 16:58
Witam.
Poszukuje dostawcy internetowaego, ktrory zapewni mi takie warunki:
- bezprzewodowy internet
- pozwoli rozdzielac sygnal na dwa kompy(lub nie dowie sie, ze to robie)
Poleci ktos cos w miare taniego?
Odp: Dostawcy internetowi ... - 26/06/2006 23:19
skrót kbps to kilobity?
ma ktos neta w Global Connect? mam FlashNeta i oni weszli teraz w GC i muszę się zorinetować, czy wiązać się z nowym tworem
skrót kbps to kilobity?
ma ktos neta w Global Connect? mam FlashNeta i oni weszli teraz w GC i muszę się zorinetować, czy wiązać się z nowym tworem
Mam global connect po fuzji z Internet Partner..obsluga fatalna (2tyg czekalem aż mi podadza ustawienia internetu) ale ceny sa nawet dobre(jednak bez szans z chello) ,a internet mało awaryjny.
Odp: Dostawcy internetowi ... - 27/06/2006 13:34
Ja szukam dostawcy internetu na niebuszewie narazie jeden komp ale od października dwa najlepiej z kablowką interesuja mnie jakie to będą koszta i czy są zniszki dla studentow bo wiem ze takie coś istnieje chyba raczej Najlepiej jak ktos da mi szybką odpowiedz bo chcem to szybko w miare ogarnąć.Podać nr tel do tych dostawców i na jakie czas jest umowa pozdro
Piątek będzie mocny zapraszam
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: Dostawcy internetowi ... - 27/06/2006 14:09
Chello dobre,tylko mozna sie niezle naciac..Jak ktos chce zrezygnowac to trzeba miecha przed wygasnieciem umowy zglosic bo jak nie to automatycznie przedluizaja umowe o kolejny roczekA jak sie chce przedluzyc na kolejny rok to trzeba im odeslac umowe ,gdy sie tego nie zrobi to przedluzaja ale na czas nieokreslony czyli jakies 30 zl wiecej.Ja teraz przedluzylem na rok chybaza 84 zl a Dwa tyg pozniej zrobili promocje za 65 jakos.Wrrr
Odp: Dostawcy internetowi ... - 27/06/2006 19:27
Nie przejmuj się promocje i tak są tylko dla tych, którzy nie korzystali z chello przynajmniej przez ostatnie pół roku więc nic by Ci to nie dało.
Pyt. nr 2. Jak wyglada sprawa z Global Connect (w moim przypadku stary FlashNET), sieć stabilna i ogólnie dobra?
Odradzam!!
Wieczne problemy. To nie działa, to rozłacza. Dodzwonić się do nich praktycznie nie można. Teraz tylko czekamy do końca umowy.
Przez jeden miesiąc praktycznie w ogóle internet nie działał. Dzwonisz i codziennie słyszysz to samo "naprawiamy".
Może to tylko my mamy takiego pecha... ale na wszelki wypadek radzę się popytać innych użytkowników GC.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.