Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 21:39> > Z Chello, zadowolony. Więcej na v.pl forum o tym pisałem, zresztą stamtąd temat pewnie pochodzi > > zapewniam cie ze temat nie jest sciągnięty z nikąd ....na forum v.pl nie przeglądam az tak dokladnie calego forum zeby brac z tamtad tematow
I tej wersji będziemy się trzymać
Pozdro
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 21:50
Wielcy kurwa znawcy....
Zobaczycie po pol roku, moze mniej, moze wiecej jak wam przyjdzie aneks do umowy i bedziecie mieli wybor, wtedy dopiero zaplaczecie :>
Jestem u nich od ponad pol roku i ogolnie jestem zadowolony,nie ma jakis dluzszych przerw w doplywie sygnalu (w espolu zdarzalo sie to czesto),predkosc tez w miare (mam pakiet midinet-79 plnow,ponad 1mb), takze polecam bez zadnych obaw
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 15:54 [3 raz(y)]
Odp: Dostawcy internetowi ... - 06/01/2006 20:37
Osobiście smsnet'a nie mam ale koleżka z Sosnowca ma i właśnie bardzo sobie chwali ich necik. 1 mb łącze "Pakiet z prędkością maksymalną 1024/128 kbit/s (download/upload) (dzięki usłudze TurboNET)" za 56 zl/miesiac to bardzo fajna opcja.
Odp: Dostawcy internetowi ... - 06/01/2006 21:14
aktualnie mam Espola ... www.espol.com.pl i odradzam raczej radizlbym 3mac sie z daleka od nich ...
Biore chello 1mb i mam nadzieje ze bedzie to dobra opcja (chodzi mi glownie o przepustowosc ok. 20-50ms 24h/na dobe) ;]
ja rowniez mam u nich net, od zalozenia modenu kablowego wszystko smiga bardzo pieknie i limit dzienny 2 gb odnawiany o 12 w nocy , ogolnie moge polecic, place 66 zl wraz z wykupieniem IP.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ja rowniez mam u nich net, od zalozenia modenu kablowego wszystko smiga bardzo pieknie i limit dzienny 2 gb odnawiany o 12 w nocy , ogolnie moge polecic, place 66 zl wraz z wykupieniem IP.[/cytat
jakie transfery masz?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Kablówka+ Net - 24/06/2006 12:01
Niedawno zacząłem wynajmować mieszkanie w centrum, na Piłsudzkiego. Nie mam netu ani TV( szczególnie teraz to odczuwam jak są MŚ )
Czy ktoś wiem jakie są firmy, które się tym zajmują i jakie są ceny.
Z kablówki wiem tylko że jest UPC, podstawowy pakiet 50zl. Nie wiem czy jest coś tańszego, potrzebuje tylko trzy kanały TVP1 TVP2 i Polsat.
Mam antene pokojową ale łapie tylko Tv4...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.