Od poniedziałku do piątku 10-18, soboty 11-18, niedziela tylko otwarta jak gra Pogoń u siebie. No i oczywiście w dni kiedy Pogoń rozgrywa mecze u siebie to Kebab dłużej otwarty. Można u nas zamawiać przez pyszne.pl lub pizzaportal.pl. Narazie dłuższych godzin otwarcia nie przewidujemy.
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 16/10/2015 19:12
A ja głupi lecialem do was wczoraj z Santockiej i dotarłem jakoś 18:05 Chciałem sprawdzic czy surówki naprawiliscie i obeszlem się smakiem... Spróbuje jutro więc
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 18/10/2015 11:59
Zawsze namawiam na GOOL, gdy znajomi w pracy chcą zamówić kebaba, ale ostatnio słyszałem skargi, że zawartość boxów znacznie zmalała. Sam nie jadłem, to się nie odniosę, jednak dotychczas zawsze docierały do mnie pozytywne recenzje. Warto zwrócić na to uwagę, bo zazwyczaj kebab sam się bronił, a gusta klientów są wrażliwe i łatwo mogą się zrazić, a jednak zawsze miałem satysfakcję, że wspieram biznes kibica Pogoni.
Terminal powoduje dodatkowe koszty i pracę, oraz późniejszy dopływ kasy. Owszem, mało takich miejsc, gdzie kartą płacić nie można, jednak zrobiliśmy się strasznie wygodni w tym aspekcie.
Ka. - fajna postawa Zachęcam również innych do wspierania swoich, a Kacpra do słuchania opinii tych swoich, bo to jest rzeczywista opinia i zapewne każdy chce dobrze.
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 18/10/2015 16:14
była moda na turasów z Werny, jest moda na turasów z kosciuszki (only kebab) bardzo rzadko jadam takie rzeczy ale i tak jak mam zjesc to oczywiscie w gool kebab, trzeba wspierac swoich i to samo mowie znajomym i to jest dla mnie oczywista sprawa !
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 03/11/2015 17:24
No, bo takie jest wrażenie, jadąc autem lub tramwajem widać tylko zamknięte drzwi, jak się człowiek przyjrzy to dopiero zobaczy kogoś w środku, dlatego większość myśli, że jesteście zamknięci
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 27/11/2015 15:07
Dzisiaj zostaliśmy poinformowani że jesteśmy nominowani przez serwis pyszne.pl Dzięki Wam drodzy klienci do Top restauracji z dowozem 2015 roku. Dziękujemy bardzo za te liczne oceny na pysznym.pl
Zapraszamy do dalszego korzystania z serwisu zamawiając u nas dobre jedzonko.
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 30/11/2015 16:37
Niestety tablicy nie posiadamy już, a te kraty to fakt są okropne , ale lokal nie jest nasza własnością My tylko go wynajmujemy i nic nie można więcej zrobić z tym.
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 08/12/2015 08:47
Witamy, od dzisiaj można oddawać głosy na Pyszne.pl/top- restauracje na nas gdzie zostaliśmy nominowani do TOP RESTAURACJA Z DOWOZEM w naszym mieście 10 restauracji zostało nominowanych. Główną nagroda dla głosujących to rok darmowego jedzenie na kwotę 7500 zł ufundowana przez Pyszne.pl
Dużo czasu nie zajmuje oddanie głosu, także liczymy na Wasze glosy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.