GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 93 - 27/02/2014 15:55
Witamy bardzo serdecznie, postanowiliśmy założyć nowy temat. Tutaj będą pojawiać się nowe informacje odnośnie naszego Kebaba, o konkursach, o różnych zmianach będziemy również informować. POZDRAWIAMY
To od razu pierwsza informacja. już jutro o godz 20:00 konkurs na Facebooku Gool Kebab. Zapraszamy
Ostatnio edytowany przez: Kacper1985, 27 lutego 2014, 16:09 [1 raz(y)]
najważniejsze, że tutaj jedząc kebaba, nie osiedlamy araba
Ja tam myślałem, że "najważniejsze" przy okazji zezarcia kebaba to to iż można wspomóc ziomka po szalu/wspierać lokalną gospodarkę ale co ja tam wiem
Nie znam czlowieka , ale przypierdole sie do jednego szczegolu: ziomek po szalu (bardzo fajnie) ale w avatarze Barcelona a nie Pogon. I to na forum kibicow Pogoni.... Nie gryzie sie Wam jedno z drugim?
A co do kebabow to powodzenia z biznesem.
Nie znam czlowieka , ale przypierdole sie do jednego szczegolu: ziomek po szalu (bardzo fajnie) ale w avatarze Barcelona a nie Pogon. I to na forum kibicow Pogoni.... Nie gryzie sie Wam jedno z drugim?
Czyli ze mnie żaden kibic? Nie wiedziałem, że wyznacznikiem są avatary na forum.
Kacper, jakbyś nie zmieniał byłoby ok a tak wygląda jakbyś zajebał pod publiczke.
Czyli ze mnie żaden kibic? Nie wiedziałem, że wyznacznikiem są avatary na forum.
Kacper, jakbyś nie zmieniał byłoby ok a tak wygląda jakbyś zajebał pod publiczke.
Bez ciśnień, pozdrawiam i powodzenia.
hmm a ja w tym małym sporze widzę coś co było dość długo wałkowane na forum (dot.Bartka ).... i dalej niektórzy się meczą z tym a inni mają na to w...e Pozdrawiam
a propo nie jadłem ale na pewno spróbuje i dam Swoim zarobić
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 06/03/2014 15:06
Witamy z przykrością informujemy że w dniu jutrzejszym tj.07.03.2014 lokal będzie nieczynny z powodu robót wykonywanych przez Energetykę i tym samym brak prądu. Zapraszamy do nas w sobotę i niedziele. Pozdrawiamy
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 08/03/2014 16:35
Byłem dzisiaj pierwszy raz przy okazji kupna biletu
Kebab bardzo dobry. Surówki w porządku, mięso dobre, cieszy oko koszulka "Portowcy" na ścianie... Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to pikantny sos - w smaku bardzo dobry, ale tej "mocy" jednak za mało
Ale ja pikantny sos bardo dobry w smaku i do tego bardzo ostry jadłem jedynie na Komuny paryskiej także nie ma czym się przejmować
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.