Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 23/12/2012 15:34
Taka tylko uwaga, na stronie głównej jak są widoczne działy i tematy z forum to dalej jest odnośnik do działu o zatrzymaniach w Świnoujściu, mimo iż takiego nie ma już na forum.
Pozdrawiam!
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 29/06/2013 16:04
Źle się wyraziłem Znam to opcję ale chodzi mi, że po jej kliknięciu pokazuje się lista tematów, których nie czytałem (i to jest ok) ale dalej wchodząc w dany temat nie pokazują mi się posty od najnowszego tylko pierwszy z danej strony tematu.
Może teraz bardziej zrozumiale napisałem
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 11/01/2015 13:00
Czy na forum znajdują się jeszcze jacyś czynni moderatorzy? To co się ostatnio tutaj dzieję to jest szybki zjazd w dół ku przepaści...jak tak dalej pójdzie to forum zginie śmiercią naturalną - z resztą już nie zaglądają/nie udzielają się na nim pewne osoby...
A w zamian mamy, z grzeczności nie będę wymieniał ich z nazwy, jakieś wynalazki.
A może to już jest znak, że decyzyjni tego forum już odpuścili i powrotu do dobrych starych czasów już nie ma(?)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.