Shoutbox działa w fajny sposób na wielu forach stąd moje pytanie, ale skoro nie ma potrzeby to spoko
u nas raczej by działał w sposób niefajny
Zawsze można spróbować...Żaden problem z niego zrezygnować w razie ewentualnego "nie fajnego" działania
i ukróciłoby to posty typu ,,2:2" ,,1:1" etc w temacie meczów - potem przebijam się kilka stron żeby przeczytać cokolwiek prócz takich krótkich fraz. Warto pomyśleć moim zdaniem.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Wyskakiwał ponieważ na forum jeden z użytkowników miał obrazek w stopce podlinkowany do http://www.stadiondlaszczecina.pl/, która widocznie ma wirusa.
Problem isnieje chyba nadal, po próbie wyświetlenia tematu: ",,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne"
pojawia mi się taki oto kumunikat:
"Ostrzeżenie: coś tu jest nie w porządku!
Witryna forum.pogononline.pl zawiera treści z witryny portowcy.org, która jest znana jako źródło złośliwego oprogramowania. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem."
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Wyskakiwał ponieważ na forum jeden z użytkowników miał obrazek w stopce podlinkowany do http://www.stadiondlaszczecina.pl/, która widocznie ma wirusa.
Problem isnieje chyba nadal, po próbie wyświetlenia tematu: ",,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne"
pojawia mi się taki oto kumunikat:
"Ostrzeżenie: coś tu jest nie w porządku!
Witryna forum.pogononline.pl zawiera treści z witryny portowcy.org, która jest znana jako źródło złośliwego oprogramowania. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem."
Na portowcach porządek został zrobiony wczoraj, więc niedługo powinno wszystko wrócić do normy. Jakieś syf się tam zalęgł, kiedyś było to samo. Mieliśmy spokój przez kilka ostatnich miesięcy ale teraz wróciło, oby tylko jednorazowo.
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 14/09/2012 14:55
Zważywszy na kolejne ataki wszy Panowie może nie tyle blokować dostęp do forum nowym , co uniemożliwić na przykład użytkownikowi ze stażem mniejszym niż 500 dni na zakładanie nowych tematów albo coś w tym stylu. Poza tym oczywiście jakaś weryfikacja...
Po wejściu w zakładkę "Zamówienia" na sklepie Granatowo-Bordowego stylu, Avast krzyczy że właśnie zablokował jakiegoś trojana. A gdy klikam "do kasy" też coś nie bangla, strona jakby nie istniała. Generalnie dużo opcji nie działa. To wina mojej przeglądarki czy ktoś też tak ma?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.