nie... to na 100% byl alarm ze skanowania portow... ale oki... to sie zdazylo tylko raz, juz jest spokoj... ale radze Wam zebyscie sie jakos zabezpieczyli... i takie pytanie... mieliscie juz kiedys wlam na Wasz serwer
oczywiscie ze nie, nikt o zdrowych rozumach nie wlamie sie na serwery HOME.PL
poza tym sa one perfekcyjnie zabezpieczone, wiec taka rzecz fizycznie NA PEWNO nie miala miejsca.
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 27/12/2006 00:15
a takie jeszcze jedno pytanie... planujecie jakas zmiane wygladu forum i strony bo to co jest jest juz troche stare... oczywiscie caly czas zajebiscie wyglada i jest bardzo funkcjonalne, ale przydalby sie jakis "swiezy powiew"... xD PZDR
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 01/02/2007 03:18
A więc ja mam pytanie z nieco innego zestawu:
Otóż postanowiłem się zabawić z programem "Ulead Video Studio 10" i zrobiłem filmik, który chce zamieścić na YouTube. I tu się pojawia moje zapytanie: większość materiałów pochodzi z Waszej strony a jest bodaj takie coś jak prawa autorskie I czy mogę wystawić ten filmik na YouTube?
A więc ja mam pytanie z nieco innego zestawu:
Otóż postanowiłem się zabawić z programem "Ulead Video Studio 10" i zrobiłem filmik, który chce zamieścić na YouTube. I tu się pojawia moje zapytanie: większość materiałów pochodzi z Waszej strony a jest bodaj takie coś jak prawa autorskie I czy mogę wystawić ten filmik na YouTube?
jesli mozesz go redakcji przedstawić to pomyslimy
istnieje cos takiego jak prawa autorskie co do fotek jakie znajduja sie w naszej galerii i zgoda lub odmowa musi byc powtierdzona
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 25/03/2007 07:51
Mam pytanie mianowice, moja zona znalazla zdjecie Radka i Dody na jakiejs plotkarskiej stronce z waszego serwisu zrobione po meczu z Gornikiem
Czy traktowane jest to jako reklama serwisu czy moze ktos bez wiedzy zalogi przeslal te zdjecie
Moze by na to nie wpadla ale widzi ze czesto czytam forum
Mam pytanie mianowice, moja zona znalazla zdjecie Radka i Dody na jakiejs plotkarskiej stronce z waszego serwisu zrobione po meczu z Gornikiem
Czy traktowane jest to jako reklama serwisu czy moze ktos bez wiedzy zalogi przeslal te zdjecie
Moze by na to nie wpadla ale widzi ze czesto czytam forum
witam
z tego co wiem fotka pojawiła się podajże w dwóch serwisach, pudelek coś tam i jeszcze jednej.
jedna redakcja nawiązała z nami kontakt i dostała zgde a drudzy podpisali zdjęcie jako źródło od nas wiec nie ma się chyba czego czepiać.
ale dzięki za czujność, bo zdarza się, że ktoś coś bierze od nas bez naszej wiedzy i zgody
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 29/05/2007 20:34
Takie pytanie .. Wam wszystkim tez forum tak masakrycznie muli ? Pisanie postow to katorga, jak cos pisze to tekst potrafi pojawic sie po 3-4 sekundach, to samo jak probuje cos skopiowac ..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.