... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 31/08/2006 17:22
czy w dziale multimedia oprócz mp3 z meczu znajdą sie piosenki o Pogonii?
wiem że takie są bo kiedyś spotkałem sie z piosenką kibiców Pogonii gdy była też w niej wzmianka o Legii
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 01/10/2006 22:31
Jaja sobie robicie?
pytałem 4 wrzesnia kiedy gramy z Legia i co dupa
nikt nie raczył odpowiedziec
A teraz podajecie w terminarzu 9 kolejki że gramy mecz z Legią 14.10. o godz 18
A mecz JEST 15 pazdziernika o godzinie 16
Jak mówi mój kolega... a nie będę go cytował
czy ktos ten dział czyta ?
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
proponuje zakoncz ta napinke i zapraszam do sledzenia terminarzu na 90minut lub PZPN, ja tak robie i mam spokoj, a jak nie sledzisz tych terminarzow to nie wiesz, ze zmieniaja jak chca!
dlatego u nas tez jest balagan
jaką napinkę , moj post miał date 4.09 i nikt nie raczył powiedziec poszukaj sobie sam
chodziło mi o kupno taniego biletu na ten mecz [ mieszkam w w-wie ] dlatego wszedzie szukałem
skonczyło sie dobrze bo mam ten tani bilet i zdąze na mecz
pozdro
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 25/12/2006 16:14
nie wiem gdzie sie o to zapytac wiec pisze tu... przed chwile wyskoczyl mi alarm firewalla, ze ktos skanuje mi porty... sprawdzilem IP i okazalo sie... ze to jest WASZE IP... oczekuje wyjasnien, chyba ze sie myle to wyprowadzcie mnie z bledu... dokladnie pisalo ze to "download.pogononline.pl"
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 25/12/2006 19:09
No raczej nasz serwer nie skanuje nikomu portów
A może chodziło o odblokowanie portu bo próbowałeś w tym czasię ściągnąć coś z naszego serwera (download.pogononline.pl) i program zapytał czy odblokować połączenie na porcie 80 dla jakiejś aplikacji?
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.