Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 25/05/2005 20:54
Już po meczu a nie ma żadnej informacji o wyniku. Co jest grane !
Czy nie mozna [ nie mówie ze szczegółami ] podać chociaż wynik a nie trzeba latać po necie . Na Legii jest minuta po minucie .Czy tu jestescie tylko po to żeby kasować posty i dawać bany a po to żeby m.in. informować .Poprawcie sie .
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Niestety nie mamy dostepu do internetu bezposrednio ze stadionu. Konferencja pomeczowa + dojazd do domu troche trwa, wiec nie rozumiem twoich pretensji.
Tu nie chodzi o pretensje, ale nie mam mozliwosci ogladać meczy Pogoni. Pracuje dosyć długo, ale moge w pracy wejsć do netu no i rozumiesz nerwy.
Niestety nie mamy dostepu do internetu bezposrednio ze stadionu. Konferencja pomeczowa + dojazd do domu troche trwa, wiec nie rozumiem twoich pretensji.
No jakby był porządny stadion ze stanowiskami dziennikarskimi to wystarczy laptop i jedziemy...no ale cóż to raczej mało realne przez najbliższe....lat
Odp: Mam pytanko do adminów - 25/06/2005 15:42
Czemu moj temat na formum o Pogoni zostal skasowany?? nie ma go! zalozylem go wczoraj i z tego c owiem to nie dotyczyl przestarzalego tematu i byl to pierwszy taki temat. wiec moje pytanie brzmi tak:
CZEMU?
Bo Fantazja Jest Od Tego Aby Bawić Się, Aby Bawić Się, Aby Bawić Się Na Całego!!
Czemu moj temat na formum o Pogoni zostal skasowany?? nie ma go! zalozylem go wczoraj i z tego c owiem to nie dotyczyl przestarzalego tematu i byl to pierwszy taki temat. wiec moje pytanie brzmi tak:
CZEMU?
Twój temat nie został skasowany tylko przeniesiony tutaj
jesteś nowy na forum więc polecam czytać istniejące tematy i próbować podłączać się do istniejących tematów
Twój temat dotyczył wątku osłabień i wzmocnień Pogoni i tam został przeniesiony
funkcjonowanie jego samego nie miałoby sensu, kiedy istniej od dawna podobny
w przerwie między sezonami non stop beda informacje odchodzi?, przychodzi?, itd... dlatego jest jeden zbiorczy
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 25/06/2005 17:35
Czasami (raz na kilka razy) jak laduje Wasza strone glowna, to w dziale transfery nie ma polskich liter tylko jakies symbole. Dodam, ze mam Mozille Firefox 1.0.2.
W sumie to jest drobnostka, ale pewnie chcielibyscie o tym wiedziec.
Czasami (raz na kilka razy) jak laduje Wasza strone glowna, to w dziale transfery nie ma polskich liter tylko jakies symbole. Dodam, ze mam Mozille Firefox 1.0.2.
W sumie to jest drobnostka, ale pewnie chcielibyscie o tym wiedziec.
spokojnie trwało to kilkanascie minut i zostalo poprawione
dzieki za szybka trafna uwagę
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.