Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 23/03/2005 16:41
Mam pytanie jak zrobic w poscie to jak chcem przedstawic kogos wypowiedz tak zeby byla ramka i wypowiedz danej osoby.Z gory dzieki.
Ps. mialem sie o to dawno zapytac ale jakos to caly czas przekladalem
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 09/04/2005 00:19
Juz ktoś kiedys pytał, czy nie mozna zrobic, zeby nie przewijać całej strony tylko pyknąć idz do góry i po kłopocie i jeszcze jedna sprawa .Tapety sa takie stare czy nie mozna byłoby cos odswieżyc spójrzcie na Legialive tam są takie bajery aż głowa boli a jakie laski sa na tapetacch. Przecież u nas też sa ładne laseczki
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 09/04/2005 19:16
Kurde wnerwia mnie wasza wyszukiwarka. Wpisalem temat ktory widzialem na wlasne oczy ze taki jest co do litery a tam wyswietlilo mi sie ze nic nie znaleziono. o co tu biega?
pzdr
Ostatnio edytowany przez: Lrd, 12 kwietnia 2005, 18:02 [1 raz(y)]
Juz ktoś kiedys pytał, czy nie mozna zrobic, zeby nie przewijać całej strony tylko pyknąć idz do góry i po kłopocie i jeszcze jedna sprawa .Tapety sa takie stare czy nie mozna byłoby cos odswieżyc spójrzcie na Legialive tam są takie bajery aż głowa boli a jakie laski sa na tapetacch. Przecież u nas też sa ładne laseczki
pierwsze pytanie:
jest idz na dol, i postaram sie aby bylo idz do gory. porozmawiam z osoba od spraw technicznych
drugie pytanie
niestety nie mamy u siebie grafika, ktory zajalby sie robieniem tapet.... szukalismy.. nikt za darmo niechce wykonac.. jezeli znacie kogos to dajcie znac.. chetnie umiescimy prace
Kurde wnerwia mnie wasza wyszukiwarka. Wpisalem temat ktory widzialem na wlasne oczy ze taki jest co do litery a tam wyswietlilo mi sie ze nic nie znaleziono. o co tu biega?
pzdr
wszystkim wyszukiwarka dziala poprawnie, nie spotkalismy sie z opinia jescze aby bylo cos zle, jestes pierwszy, jednakze sprawdzimy to....
Jesli mozecie zmiencie pomylke w newsie gdzie MAjdan sie wypowiada :Na kogo musi uważać bramkarz "Białej Gwiazdy"? - Na Milara i nowego Czecha Diveckiego, choć dużo do gry Pogoni wnosi też Rysiek Matlak i Przemysław Kaźmierczak
Widze ze wywiad pochodzi z gazeta.pl ale jesli mozecie poprawcie A moze Grzesiu MAtlak ma brata
Jesli mozecie zmiencie pomylke w newsie gdzie MAjdan sie wypowiada :Na kogo musi uważać bramkarz "Białej Gwiazdy"? - Na Milara i nowego Czecha Diveckiego, choć dużo do gry Pogoni wnosi też Rysiek Matlak i Przemysław Kaźmierczak
Widze ze wywiad pochodzi z gazeta.pl ale jesli mozecie poprawcie A moze Grzesiu MAtlak ma brata
Pozdro all
zrobione Rysiu hi hi edytor zmienił moze na Rysiek - Grzesiek
Pozdro all
zrobione Rysiu hi hi edytor zmienił moze na Rysiek - Grzesiek
Tak jakoś dziwnie się czytało z RysiemMatlakiem Ci z gazety.pl myślą tylko o dowcipach
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 14/05/2005 23:53
Mam prośbę, chodzi mi o konkurs typowania, jeśli można prosiłbym sprawdzić czy oddałem głosy w ostatniej turze, bo już sam się zakręciłem, a nie wydaje mi się abym nie obstawił zwycięstwa Wisły...już drugi raz tak mam...
z góry dzięki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.