Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 27/04/2004 23:01
zoe ja nic na ten temat nie wiem więc się nie wypowiadałem i sam nie wiem również kto takowego bana potencjalnie zalożył, więc musisz poczekać na wyjaśnienia innych, Macieq z pewnością będzie wiedział więcej ze strony technicznej jeśli coś się stało?
być może jesteś wkurzony, ale jeśli już piszesz Jun, to napisz Macieq i Cobra a nie - MAzieq cobra
zdecydowanie lepiej to wygląda, a cała sytuacja z pewnością się wyjaśni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 28/04/2004 08:07
> zoe ja nic na ten temat nie wiem więc się nie wypowiadałem i sam nie wiem
> również kto takowego bana potencjalnie zalożył, więc musisz poczekać na
> wyjaśnienia innych, Macieq z pewnością będzie wiedział więcej ze strony
> technicznej jeśli coś się stało?
być może jesteś wkurzony, ale jeśli już
> piszesz Jun, to napisz Macieq i Cobra a nie - MAzieq cobra
zdecydowanie lepiej
> to wygląda, a cała sytuacja z pewnością się wyjaśni
Co do tego nicków to była poprostu literówka, a nie złośliwość. Ale troche dziwnie to wygląda, że nagle dostaje bana i nikt nie jest w stanie powiedzieć mi za co i kto mi go założył ....
A co do Maćusia Wędrowniczka to jużCI powiedziałem że nie bedę z tobądyskutował na forum więć sie nie wysilaj.
|
..... ??
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 28/04/2004 12:15
Pszczółek masz racje z tym ze moze ini sie naucza ale ja sadze ze wojownik se zartowal i widzialem wypowiedz wojownika prze dhwila a wiec eni zbanowali go ??!!! 5 min temu pisal na forum !!!!
|
Pogoń Szczecin & Legia Warszawa
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 28/04/2004 12:32
> no nie rozumiem, to ja dostałem bana z kogoś ??
zapewne te same IP.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 05/05/2004 18:41
> Oby tylko byla bo z radomska nie bylo na online sa najlepsze zdjecia bo jest ich
> duza sa wyrazne i maja duzy format .
Była już o tym mowa m.in.w tym temacie i w temacie"Arka - Pogoń 1-0", że nie było fotek z meczu z KSZO, Radomskiem i Arką bo wystąpiły "drobne" problemy techniczne z aparatem. [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-05 18:43]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4