Kolejkę temu też taka gadka była W dodatku każdy z nam był tak samo spokojny o wynik z takim Dolcanem... Dobrze, że ten Piast zgubił punkty. Wiem, że powinniśmy patrzeć i liczyć tylko na siebie, ale no właśnie...
kaktus mi wyrośnie na dłoni, jak jutro Flota wygra z Zawiszą. a wynik Piasta bynajmniej mnie nie dziwi, Polkowice to bedzie bardzo niewygodny rywal. Oglądajmy sie na siebie, trzy punkty z Nieciecza dla mnie takie oczywiste nie sa.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 31/03/2012 08:55
Wynik Piasta pokazuje że nie ma pewniaków w tej lidze. Takie drużyny jak Sandecja, Polkowice, Olimpia Grudziądz potrafią zawalczyć choć są niżej w tabeli.
Trzeba dziś wygrać. A może być trudno. Ale nie ma co przeceniac Niecieczy. Grają solidnie i tyle.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 31/03/2012 11:40
Z liczących się meczy w walce o awans Arka gra z walczącą o utrzymanie Olimpią Grudziądz a Łęczna ze Stróżami. Arka powinna, ale wcale nie musi wygrać. W Łęcznej najlepszy dla Pogoni byłby chyba remis.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 31/03/2012 12:04
JA bede powtarzal ze wbrew pozorom najgrozniejsza bedzie Arka ,pozniej Piast. Arka po wczorajszej stracie punktow przez Piasta zagra dzis na 110 procent swoich umiejetnosci.Mysle ze najgorzej z forma wypadnie w tej rundzie Zawisza(no i jak tak dalej pojdzie to My)
Z liczących się meczy w walce o awans Arka gra z walczącą o utrzymanie Olimpią Grudziądz a Łęczna ze Stróżami. Arka powinna, ale wcale nie musi wygrać. W Łęcznej najlepszy dla Pogoni byłby chyba remis.
Najgroźniejsze dla nas bedą w kolejności Piast, Arka i Zetka. Zespołami typu Niecieczy czy Stróże nie warto sobie zawracać głowy bo zespoły te nie mają zapewne zamiaru awansować . Po co takim wioskom ekstraklasa tam jest potrzebny stadion, kasa i kibice a oni raczej nie mają nic z tych rzeczy. Będą wegetować w I lidze tak samo jak Flota
Najgroźniejsze dla nas bedą w kolejności Piast, Arka i Zetka. Zespołami typu Niecieczy czy Stróże nie warto sobie zawracać głowy bo zespoły te nie mają zapewne zamiaru awansować . Po co takim wioskom ekstraklasa tam jest potrzebny stadion, kasa i kibice a oni raczej nie mają nic z tych rzeczy. Będą wegetować w I lidze tak samo jak Flota
A tymczasem Piast remisuje 1:1 z Polkowicami.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ja bym jednak Termaliki tak nie lekceważył jako rywala w walce o awans. Lepiej liczyć na siebie, a nie na to że przeciwnik prędzej czy pózniej i tak odpuści, bo nie ma po co awansować ze stadionem w polu kukurydzy do ekstraklasy. Co do remisu Piasta 1:1, to było już o tym pisane pare postów wcześniej.
Ja bym jednak Termaliki tak nie lekceważył jako rywala w walce o awans. Lepiej liczyć na siebie, a nie na to że przeciwnik prędzej czy pózniej i tak odpuści, bo nie ma po co awansować ze stadionem w polu kukurydzy do ekstraklasy. Co do remisu Piasta 1:1, to było już o tym pisane pare postów wcześniej.
Nieciecza pewnie liczy na sprawdzony myk. Zrobią awans i opylą licencję do jakiegoś Olsztyna czy Lublina.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.