Orange sport odwołało transmisje ze względu na brak porozumienia z Sandecją.
co ty za przeproszeniem pierdolisz głupoty??!!
na stronie orange sport mecz jest w programie TV!!!
19:15 PIŁKA NOŻNA: I liga: 22. kolejka: Sandecja Nowy Sącz - Pogoń Szczecin
Orange sport odwołało transmisje ze względu na brak porozumienia z Sandecją.
co ty za przeproszeniem pierdolisz głupoty??!!
na stronie orange sport mecz jest w programie TV!!!
19:15 PIŁKA NOŻNA: I liga: 22. kolejka: Sandecja Nowy Sącz - Pogoń Szczecin
Wszystko co napisane w necie to prawda objawiona?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 21/03/2012 13:26
Wiadomo ci co mają pojechać to pojadą do Nowego Sącza , ale rzeczywiście transmisja na Orange Sport z tego spotkania została odwołana? Może ktoś potwierdzić lub zaprzeczeczyć ktn lub Plm wiadomo wam coś na ten temat?
Wiadomo ci co mają pojechać to pojadą do Nowego Sącza , ale rzeczywiście transmisja na Orange Sport z tego spotkania została odwołana? Może ktoś potwierdzić lub zaprzeczeczyć ktn lub Plm wiadomo wam coś na ten temat?
TAK kurwa !! Jedyna możliwość zobaczenia meczu to jest jechać do nowego sącza, albo obejrzeć dwa dni pozniej powtórke !!
Nic Nie robić, nie mieć zmartwień !!
ZAPIERDALAMY NA WYJAZD !!!
Co to k... za artykuł Radzionków gra młodzieżowcami bo jest zwyczajnie biedny. Gdyby sypnąć tam kasą momentalnie zmieniłaby się kadra. Zresztą pod względem młodych zawodników to u Nas nie jest tak źle. W każdej formacji możemy wystawić co najmniej jednego takiego zawodnika, a to już bardzo dużo. Samymi 18-latkami 1 ligi nie da się podbić, ale autor tego śmiesznego tekstu opartego na statystykach (a nie na rzeczywistej wartości drużyn) nie chce tego zauważyć.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
skad masz to info ze nie bd w programie jest napisane ze bd ?
no jest napisane w programie ze bd ale nie bd dzwonilem do siedziby orencz sport i mi tak babka tam powiedziala ze w programie jest mecz ale raczej go nie pokaza takze nie bd mimo ze jest w programie
A to odgornie jest powiedziane, ze ci maja jechac a tamci nie? Jezdzic powinni wszyscy, przeciez wyjazd na mecz jest kwintesencją zycia kibicowskiego. Za to, ze nie pojedziesz powinienes w ramach pokuty samodzielnie upierdolić sobie kabel od kablówki.
Co to k... za artykuł Radzionków gra młodzieżowcami bo jest zwyczajnie biedny. Gdyby sypnąć tam kasą momentalnie zmieniłaby się kadra. Zresztą pod względem młodych zawodników to u Nas nie jest tak źle. W każdej formacji możemy wystawić co najmniej jednego takiego zawodnika, a to już bardzo dużo. Samymi 18-latkami 1 ligi nie da się podbić, ale autor tego śmiesznego tekstu opartego na statystykach (a nie na rzeczywistej wartości drużyn) nie chce tego zauważyć.
Artykuł faktycznie żałosny. Ja nie dałem rady tych bzdur nawet za długo czytać. Niech Pogoń bierze przykład z Radzionkowa i gra tak jak oni o utrzymanie w I lidze Autor powinien się mocno w głowę puknąć.
Artykuł faktycznie żałosny. Ja nie dałem rady tych bzdur nawet za długo czytać. Niech Pogoń bierze przykład z Radzionkowa i gra tak jak oni o utrzymanie w I lidze Autor powinien się mocno w głowę puknąć.
Nie ma co się spinac. Ostatnio na tym żałosnym portalu był artykuł w którym napisali, że trenerem Pogoni jest Mariusz Kuras...
A to odgornie jest powiedziane, ze ci maja jechac a tamci nie? Jezdzic powinni wszyscy, przeciez wyjazd na mecz jest kwintesencją zycia kibicowskiego. Za to, ze nie pojedziesz powinienes w ramach pokuty samodzielnie upierdolić sobie kabel od kablówki.
Nic nie robić, nie mieć zmartwień...![/cytat]
Piona napiszę jeszcze jeden post w tym temacie bo czuję się poniekąd wywołany do tablicy i więcej nie będe rozmywał tego topicu, źle zinterpretowałeś moją wypowiedź nie napisałem przecież że ktoś zabrania jeździć na wyjazdy tylko że dla prawdziwgo fanatyka transmisja meczu w telewizji zwisa i pojedzie on za ukochaną drużyną zawsze i wszędzie nawet jak mecz będzie w TV. A wracając do tematu wyjazdów to nie pucując się do nikogo cholernie podziwiam waszą odwagę ja jako normalny chłopak z tzw. dobrego domu(chodzi mi o wychowanie) to po takiej akcji jak była w Stróżach to bym się pewnie osrał 3 razy
Jakościowy skok widoczny jest zwłaszcza w przypadku Pogoni. Na jej meczach frekwencja w całym ubiegłym roku była dramatycznie niska. Było to o tyle zastanawiające, że stadion przy ul. Twardowskiego słynny był w Polsce z fanatycznej publiczności i gorącej atmosfery. Tymczasem rozegrany w maju mecz z Górnikiem Polkowice zgromadzi zaledwie 900 widzów. Od tamtej pory w Szczecinie zmieniło się bardzo wiele.
W Szczecinie wysokiej frekwencji nie przeszkodziła nawet bezpośrednie telewizyjna transmisja.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.