Hehe wykładał również na US przedmiot bodajże związany z transportem kolejowym i akurat miałem z nim egzamin ustny jak "afera korupcyjna" była w fazie zatrzymań. Nie skupiał się na tym co studenci mają do powiedzenia podczas egzaminu, tylko w tym czasie patrzał z wielkim skupieniem na onecie nowe doniesienia w sprawie zatrzymań ... widać, że miał sporo na sumieniu Osoby które miały mieć z nim poprawkę zdawały u kogoś innego, ponieważ pare dni po egzaminie zawinęli go do Wrocławia
Jestem bardzo zdziwiony decyzją, ale był za darmo dlatego go wzięli. Gość jest konfliktowy i boję się, że swój cel (podpisanie kontraktu) już osiągnął.
To ten typ co Lenczykowi powiedział spierdalaj przez co wyleciał ze Śląska, nie utrzymał się na wypożyczeniu w Jagiellonii i nie podpisał kontraktu z Lechią bo mu za mało płacili za dwuletni kontrakt?? No to gratulacje dla Zarządu, zatrudnili kogoś kto potrafi szatnię rozpier..ić.
Teraz jeszcze my rozpier..limy bramki wejściowe z powodu zatwardzenia kartowego i będziemy mogli z VIPami z Zarządu zaśpiewać:
pero, peroooooo, bilans wyszedł nam na zero...
Ostatnio edytowany przez: Poinformowany, 28 lipca 2011, 17:25 [1 raz(y)]
Ouch, czyżby już pierwsze skutki zwolnienia Nemeca?
Wiekszy wplyw maja na to powazne oslabienia kadry Floty. Rok temu z Nemecem tez Dolcan wygral w Swinoujsciu.
Jedni i drudzy grali padakę. Jak stracimy z nimi choćby punkt to bedzie wstyd.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
"...Mam jednak wątpliwości co do finansów Polonii Bytom, Ruchu Radzionków i Pogoni Szczecin. Zwłaszcza w tym ostatnim klubie są olbrzymie zobowiązania w stosunku do byłych zawodników"
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 07/08/2011 23:00
Wygląda na to, że Nieciecza może być poważnym rywalem w walce o awans. Mają dobry budżet, zawodników ściągnęli, dobrze zaczęli sezon. To, że wieś Nieciecza nie ma nawet tysiąca mieszkańców może nie mieć znaczenia, jak są tam odpowiednie pieniądze i chęci do awansu.
Arka za to jak można było się spodziewać po znacznych zmianach kadrowych słabo zaczęła sezon i raczej nie da rady włączyć się do walki o awans.
Wygląda na to, że Nieciecza może być poważnym rywalem w walce o awans. Mają dobry budżet, zawodników ściągnęli, dobrze zaczęli sezon. To, że wieś Nieciecza nie ma nawet tysiąca mieszkańców może nie mieć znaczenia, jak są tam odpowiednie pieniądze i chęci do awansu.
Arka za to jak można było się spodziewać po znacznych zmianach kadrowych słabo zaczęła sezon i raczej nie da rady włączyć się do walki o awans.
Nieciecza w najlepszym wypadku skończy tak jak Flota w ostatnim sezonie, co do Arki to myślałem jednak, że Nemec coś tam zdziała, ale jak to ktoś już jakiś czas temu wspomniał na tym forum, że Nemec sobie nie poradzi w takim klubie, wychodzi na to, że miał rację.
Ale co tu dużo mówić, jak dopiero 3 mecze za nami, ale czysto sportowo można budować jakieś nadzieje
Nieciecza w najlepszym wypadku skończy tak jak Flota w ostatnim sezonie, co do Arki to myślałem jednak, że Nemec coś tam zdziała, ale jak to ktoś już jakiś czas temu wspomniał na tym forum, że Nemec sobie nie poradzi w takim klubie, wychodzi na to, że miał rację.
Ale co tu dużo mówić, jak dopiero 3 mecze za nami, ale czysto sportowo można budować jakieś nadzieje
Dobry początek, to połowa sukcesu tak więc trudno go lekceważyć. Nieciecze stać także finansowo na to, żeby skończyć nawet lepiej niż Flota w tamtym sezonie, czego Flocie brakowało.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.