Nie byłbym tego taki pewny. W zeszłym sezonie też "byliśmy" jedną z najciekawszych drużyn, ale przed startem ligi, a jak było potem wszyscy wiemy. Więc nie dmuchajmy nie potrzebnie kolejnego balona.
I tak jak napisał eM. Namieszali, a w dolnej części.
Ok, ale wtedy to chyba był pokazywany jeden? mecz tygdniowo, a przy czterech jest na to większa szansa, co w połączeniu z kartą kibica może wpłynąć na frekwencję, ale to tylko teoria, mam nadzieję, że w praktyce będzie lepiej i piłkarze zachęcą wynikami ludzi do przychodzenia na stadion
Cyzby Nieciecza byla jednym z klubow walczacych o awans ? na Onecie pisza ze maja najdrozszych pilkarzy w 1 lidze.
Niektórym zawodnikom z I ligi zarobków pozazdrościliby gracze Ekstraklasy. Najwięcej inkasuje, znany z występów w Cracovii, Dariusz Pawlusiński. Jego kontrakt opiewa na kwotę 300 tysięcy złotych rocznie. Dwa kolejne miejsca na liście płac to również zawodnicy Termaliki - Jakub Biskup (240 tys. zł) i Sebastian Nowak (220 tys. zł). Po 200 tysięcy zarabiają Edi Andradina, Piotr Reiss i Marcin Radzewicz.
Cyzby Nieciecza byla jednym z klubow walczacych o awans ? na Onecie pisza ze maja najdrozszych pilkarzy w 1 lidze.
Niektórym zawodnikom z I ligi zarobków pozazdrościliby gracze Ekstraklasy. Najwięcej inkasuje, znany z występów w Cracovii, Dariusz Pawlusiński. Jego kontrakt opiewa na kwotę 300 tysięcy złotych rocznie. Dwa kolejne miejsca na liście płac to również zawodnicy Termaliki - Jakub Biskup (240 tys. zł) i Sebastian Nowak (220 tys. zł). Po 200 tysięcy zarabiają Edi Andradina, Piotr Reiss i Marcin Radzewicz.
Też zwróciłem na to uwagę- a awansem to bym nie szarżował, ale skład na zamieszanie w tej lidze mają. Potencjalnie... Sporo ligowych wyjadaczy którzy już trochę chleba jedli z ligowego pieca, w tym parę "odpadów" z cracovii.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
a mecz Pogoni z Polonią Bytom, będzie sędziować Piotr Siedlecki, którego rodzinnym miastem jest Szczecin
A przypadkiem nie jest dwóch Siedleckich, jeden ze Szczecina, a drugi z Warszawy ;> i to ten drugi będzie gwizdał
Co do Niecieczy coś czuję, że będą niewypałem. Ściągnęli trochę doświadczonego szrotu, który będzie chciał sobie dorobić i od czasu do czasu coś tam zagra.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
a mecz Pogoni z Polonią Bytom, będzie sędziować Piotr Siedlecki, którego rodzinnym miastem jest Szczecin
A przypadkiem nie jest dwóch Siedleckich, jeden ze Szczecina, a drugi z Warszawy ;> i to ten drugi będzie gwizdał
Co do Niecieczy coś czuję, że będą niewypałem. Ściągnęli trochę doświadczonego szrotu, który będzie chciał sobie dorobić i od czasu do czasu coś tam zagra.
Dokładnie tak jak mówisz, Siedlecki ze Szczecina już nie gwiżdże od czasu otrzymania wyroku za korupcję.
Dokładnie tak jak mówisz, Siedlecki ze Szczecina już nie gwiżdże od czasu otrzymania wyroku za korupcję.
chyba gwiżdże ale w niższych ligach, wydaje mi się ,że go na IV lidze widziałem na wiosnę parę razy
chyba gwiżdże ale w niższych ligach, wydaje mi się ,że go na IV lidze widziałem na wiosnę parę razy
To jest sędzia z Koszalina, także zbieżność danych osobowych. Siedleckich pełno... Zadałem mu pytanie na meczu Gryfa Kamień, akurat zdjęcia robiłem, a to już pana odwiesili, a on, ale ja z Koszalina i zaczął się śmiać...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.