Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 24/05/2011 23:03
Szkoda Odry? Mi daleko od poprawności i wylewania zalu i rzeknę że i jakoś niespecjalnie ich szkoda, były czasy gdy im ptasiego mleka nie brakowało choćby za Sochy-i tak stanowczo za długo siedzieli w tej ekstraklasie. Do tego często nas lali (oczywiście na jesień też w plecy) , a juz to słynne 1-7 za gondora to chyba najwyższa porażka u siebie w histori spędza sen z powieki. Przyszła kryska na matyska (oby).
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
A mi mimo wszystko, zawsze podobały się wyjazdy do Wodzisławia Wyniki... Jak mogli to Nas lali... To przecież nie ich wina, a wolę ich niż np. Stróże, Niecieczę czy Kluczbork który ma datę powstania w 2003 roku..
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 25/05/2011 21:38
Flota dzisiaj rozegrała sprawę po mistrzowsku Na murawie niby odrobina emocji i jakaś tam namiastka sportowej rywalizacji, ale wynik jak zwykle pod kontrolą. Poniżej komentarz jednego z fanów na ich forum:
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 28/05/2011 20:25
Odra wycofała się z rozgrywek. Szkoda bo chętnie bym ostatni mecz w Szczecinie obejrzał.
Ciekawe jak klub wynagrodzi ten ubytek karnetowiczom ? Znając życie będzie udawał, że nic się nie stało.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 04/06/2011 19:30
GKP Gorzów Wielkopolski - MKS Kluczbork - 3 punkty dla Kluczborka
Odra Wodzisław Śląski - Dolcan Ząbki - 3 punkty dla Ząbek
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Piast Gliwice - Nieciecza musi wygrać
Sandecja Nowy Sącz - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - KSZO musi wygrać, nie chce mi się sprawdzać czy remis im coś daje w bezpośrednich pojedynkach
Dolcan nic nie może zrobić - dopisuje sobie 3 punkty i czeka na to aby Nieciecza nie wygrała lub KSZO nie zremisowało.
Nieciecza aby się utrzymać musi wygrać z Piastem i liczyć że KSZO zremisuje z Sandecją.
Wtedy KSZO, Nieciecza i Dolcan mają po 37 punktów i z małej tabeli dla tych drużyn wynika że spada Dolcan.
Jak KSZO przegra, a Nieciecza wygra, to spada KSZO.
MKS Kluczbork ma w ostatniej kolejce walkowera ale i tak musi liczyć że KSZO przegra z Sandecją, a Nieciecza nie wygra z Piastem. Tylko w takim wypadku utrzymuje się w lidze (ma tyle samo punktów co KSZO, ale więcej bramek strzelonych w Ostrowcu - spada KSZO i Nieciecza).
Podsumowując, zakładając że nie będzie kolejki cudów (vide Warta - Kolejarz z tej kolejki ) najbliżej spadku jest MKS Kluczbork i Nieciecza. Ale tak jak już wcześniej powiedziano - wszystko się jeszcze może zdarzyć
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.