Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 30/10/2010 16:04
Mam takie jedno pytanie: czemu my zawsze gramy z przeciwnikiem Floty z poprzedniej kolejki ? widzę że to jest jakaś formuła patrząc na inne zespoły np Warta gra zawsze z przeciwnikiem Piasta z poprzedniej kolejki ... i pozostałe drużyny też są ze sobą powiązane w ten sposób. Czemu w I lidze nie ma tak jak w innych ligach np Ekstraklasa gdzie nie ma żadnych schematów
po porażce dziś Piasta wygląda że ŁKS I Podbeskidzie zdecydowanie odjadą reszcie stawki. I sprawiedliwie, LKS za wyrzucenie z ligi (o ironio przez Cracovie, która może teraz polecieć jeśli dziadki czegoś nie wymyślą) i Podbeskidzie które jest jednym z lepiej poukładanych zespołów w tej lidze.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Dla Floty to norma. Początek sezonu gra jakby walczyła o awans a potem wszystko przegrywają i na koniec plasują się w połowie stawki. Od paru sezonów tak jest. W tym też tak będzie. Flotat od 3 kolejek nie wygrała meczu i zdobyła punkt... Nie wiem z czego to wynika...
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 31/10/2010 18:36
Górnik Zabrze - niedawno z nami w lidze,klepnelismy ich w Zabrzu....dzis wysoko w ekstraklasie w rozkladzie ma miedzy innymi pokonanie lecha,Wisly,Ruchu i narazie Legii...madrze budowany?dobry trener? hm
edit: prawie Legie..z 0-1 w 88min 1:1, 91min 2:1
edit2: na poznanskiej euro-arenie takie incydenty..ho ho ho.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.