Fantastycznie że straciła, wszak to bedzie (może być) główny konkurent. Ale patrzmy na siebie, jutro bedzie dość znaczący test.
A Flota to bedzie jej ciezki sezon, a sam Nemec jest dobry na taki klub,jakoś nie widze aby sie o niego zabijano. wieksye aspiracje danego klubu szybko zmienily by poglad o tym trenerze
aaa i jeszcze donośnie Odry? współczujecie im? ich spadek to jedno z niewielu najwspanialszych rzeczy jaka jest w polskiej lidze. ja juz dość mialem tej druzyny na najwyższym szczeblu rozgrywek i niech lecą jak najniżej.
Ostatnio edytowany przez: anathema, 31 lipca 2010, 22:11 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Jestem pełen podziwu dla Nemca. Z niczego znów zlepił drużynę. Gdyby miał zawodników jak u nas to...
By mieli Majstra Trzeba się cieszyć że Flota prowadzi i prawdopodobnie wygra
Wyniki:
Górnik P. 2-1 Górnik Ł.
KSZO 0-2 Flota
Katowice 1-1 Dolcan
Warta 0-0 Nieciecza
Ruch R. 1-1 Kluczbork
Odra 0:3 Piast
Szkoda że GieKSa straciła pkt , no ale Flota wygrała i to się liczy! Jutro 3pkt zdobędzie Pogoń Szczecin!!!
Fantastycznie że straciła, wszak to bedzie (może być) główny konkurent. Ale patrzmy na siebie, jutro bedzie dość znaczący test.
A Flota to bedzie jej ciezki sezon, a sam Nemec jest dobry na taki klub,jakoś nie widze aby sie o niego zabijano. wieksye aspiracje danego klubu szybko zmienily by poglad o tym trenerze
aaa i jeszcze donośnie Odry? współczujecie im? ich spadek to jedno z niewielu najwspanialszych rzeczy jaka jest w polskiej lidze. ja juz dość mialem tej druzyny na najwyższym szczeblu rozgrywek i niech lecą jak najniżej.
Dla Pogoni to dobrze że GKS Stracił pkt.Ale jednak chciałbym żeby GKS awansowała z nami do Ekstraklasy (Życzę im jak najlepiej) niż ŁKS To jest moje skromne zdanie.
Mam nadzieje ze z LKS sobie poradza, ale nie wolno zlekcewazyc rywala ktory tez bedzie bil sie o awans. Szkoda ze Andrzej nie zagra bo potrzeba nam wojownikow na boisku....
We wczorajszym Kurierze było napisane, iż transmisje ze spotkania przeprowadzi TVP Sport, ale w programie TVP Sport o 19 jest żużel ... Mniemy nadzieję, że Kurier podał prawidłową informację.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.